čtvrtek 2. srpna 2018

Oprava indukční desky

Opravujeme varné indukční desky. Varné sklokeramické desky s indukčním ohřevem mají výkonné vysokofrekvenční generátory, obvykle na bázi IGBT výkonových prvků. Podle koncepce je lze rozdělit na dvě skupiny. První, klasická koncepce, používá generátory se dvěma IGBT tranzistory pro každou plotnu extra. Záruční a pozáruční oprava litinové, sklokeramické a indukční varné desky.


Zajišťujeme záruční a pozáruční opravy litinových, sklokeramických a indukčních varných desek.

Pokud máte varnou desku jiného výrobce. Spínaný zdroj v pravé části desky napájí řídící elektroniku – ta je napájena stále. Až když obsluha zapne plotnu, procesor prostřednictvím relé připojí silovou část desky. Dosloužila Vám varná deska a potřebujete si pořídit novou?


Nákupem nové energeticky úsporné varné desky ušetříte nejen peníze za energie, ale navíc získáte opět plnou záruku. Pomůžeme Vám při výběru varné desky , poradíme na co nezapomenout a na jaké parametry se zaměřit. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Ráda bych otevřela diskuzi, která by byla věn.

Indukční desky - máte zkušenosti? Kč na materilálu a približně hodinovou demontáž než jsem na to přišel a minutovou montáži. Jednalo se o indukční varnou desku PVI 6C. Citlivé dotykové ovládání vždy zajistí, že teplotu změníte pohodlně, během pár sekund a jediným pohybem.


Sklo varné desky lze vždy objednat samostatně, avšak jeho cena se vždy odvíjí od daného výrobce a modelu spotřebiče. Jelikož šlo o novou indukční desku a oprava vyšla levněji než spotřebič nový, zákazník se tedy rozhodl pro provedení opravy spotřebiče a díky pojištění domácnosti byla oprava proplacena pojišťovnou. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí. Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí.


Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky. Ukázka opravy indukčním ohřevem. Ein weiterer Test der T-Hotbox PDR als Hilfsmittel zum Ausbeulwerkzeug - Duration: 8:48. ETARI GmbH Herstellung und Vertrieb von Schichtdickenmessgeräten.


Pominu-li závadu v napájení některé z fází, je t ypická závada odpálený IGBT tranzistor (jeden či více), který spíná cívky ploten. S provedenou prací jsem spokojená, byl dodržen termín i cena, pana Slaninu můžu jen doporučit. Varné desky používají ke svému chodu dva typy energie – plyn a elektřinu. V kategorii elektrických pomocníků se dále rozlišují samotné elektrické desky a tzv.


Každý ze tří typů spotřebiče má samozřejmě své.

Bez nádob se varné zóny indukční desky nezahřejí a nevyužitý prostor zůstává chladný i během vaření. Hladký a lesklý povrch je navíc snadné udržovat. Díky tomu je příprava jídla vždy bezpečná. Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Elektrické desky s klasickými plotnami postupně nahrazují modernější typy ohřevu i povrchu – sklokeramika a indukce.


Kromě dvou tradičně uspořádaných varných zón máte k dispozici obdélníkové indukční varné zóny, které lze kombinovat do jedné velké zóny. Nádobí tak můžete umisťovat, kamkoli potřebujete. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit.


Je možná oprava ponorného čerpadla běžným eletrikářem? Jaký vodič použít pro garáž a bránu? Jaký kabel pro RD od hodin k domovnímu rozvaděči? Mohu na přivod CYKY-J 3x2.


Bosch varné indukční desky disponují praktickými funkcemi, jako jsou DirectSelect Premium, jež umožňuje přímý a jednoduchý výběr varné zóny, nebo PowerBoost, díky které lze zkrátit dobu uvedení vody do varu až o. Odvolání vašeho souhlasu nebude mít nicméně vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování údajů, které proběhlo s vaším souhlasem předtím, než jste jej odvolali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky