středa 1. srpna 2018

Domácí konvektomat

Pro domácí účely stačí bezpochyby výrobky připomínající svou velikostí klasické mikrovlnné trouby nebo zabudované varné trouby. Některé programy pro přípravu jídla v sobě má již předdefinované, a tak stačí například vložit plátky masa a vybrat příslušný postup. Konvektomat je ideální i pro naprosté začátečníky.


Příprava svátečního menu se tak stane snadnou záležitostí i bez hodin u sporáku s vařečkou v ruce. Jak vybrat konvektomat. Na trhu je mnoho dostupných modelů konvektomatů a nemusí být úplně jendoduché se vyznat v jejich parametrech.

Abyste nemuseli procházet celý internet, sepsali jsme pro vás následující návod na to, jak vybrat konvektomat. Mini konvektomaty Lainox Compact jsou charakteristické malými rozměry, které umožňují jejich instalaci v malém prostoru profesionální i domácí kuchyně. S konvektomaty Retigo Vision máte jistotu, že výsledek vaření bude vždy skvělý. Připravená jídla mají perfektní barvu, jsou šťavnatá, křupavá a zdravě připravená s minimem přidaného tuku.


Zboží ze stejné kategorie - Konvekční halogenová trouba BOTTI KHC-6Halogenový domácí konvektomat včetně prstence Hrnec na pomalé vaření WSH-SC3Zdravé a levné vaření v jednom hrnci, objem litru. Díky několika možným typům konvektomatů Vám zajistíme, že právě tento přístroj Vám bude nenahraditelnou pracovní silou. Parní trouba s funkcí pečení a kombinovaná trouba. Jako parní trouba nabízí všechny výhody, které byly popsány v kapitole o parní troubě.


Kromě toho je přístroj vybaven řadou funkcí pečicí trouby, jako je např.

Aktuálně Už jste slyšeli o parní troubě? Myslíte si, že byste mohli pouze uvařit zeleninu a jiná výhradně zdravá a ve finále ne moc dobrá jídla, jste na omylu. Pro všechny tyto lidi je konvektomat ideální.


Také se hodí pro toho, kdo dává přednost zdravé stravě a čerstvé stravě. Můžete si pořídit konvektomat bojlerový. V jeho bojleru se tvoří pára, která je pak vpouštěna do konvektomatu. Další typ konvektomatu je nástřikový, nebo-li injekční. Pára se vstřikuje do konvektomatu přes topné těleso.


Provoz je řízen elektronicky a umožňuje nastavovat samostatně teplotu a vlhkost při vaření a pečení. Jídla připravovaná v konvektomatu jsou chutnější a zdravější, protože se připravují za přesně řízených podmínek. Domácí konvektomat se pomalu ale jistě stává součástí vybavení Českých kuchyní. V konvektomatu může probíhat vaření i pečení.


Díky konvektomatu můžete vařit zdravěji a také chutňěji. Dobrý je například na maso, ale také třeba na. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prostřednictvím zákaznického servisu Siemens objevíte nekonečné možnosti, jak domácí spotřebič Siemens používat co nejúčelněji.

Máte k dispozici řadu možností, jak nás můžete v případě potřeby kontaktovat. M Touch Spojenie maximálnej elegancie a najvyššieho komfortu: svoj prístroj ovládate rýchlo a intuitívne tým, že priamo klikáte alebo jednoducho posúvate prstom po extra veľkom dotykovom displeji. Profesionální konvektomaty značky UNOX jsou standardně vyráběny v elektrickém provedení, ale i plynovém provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky