pondělí 20. srpna 2018

Mikrovlnná trouba 25l

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat.


Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom Amica AMM BI pre vás pripraví a zohreje množstvo pokrmov. Mikrovlnná rúra Amica AMM BI nerez.


Ponúka objem litrov. K dispozícii máte úrovní výkonu. Vestavná mikrovlnná trouba Gorenje.


Disponuje rovnoměrným ohřevem, jednoduchým ovládáním, vysokým výkonem a několika programy pro ohřev. Tato mikrovlnná trouba se stane nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Pro nejmenší nechybí ani dětská pojistka, aby se žádnému členu vaší domácnosti nic nestalo.


Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších. Trouba je konstruována pro náročné provozy. Ovládání mikrovlné trouby je mechanické, snadné a rychlé. R 861S MIKROVLNNÁ TROUBA SHARP. Má dotykové otevírání dveří a automatické programy například pro přípravu pizzy, masa nebo zeleniny.


Mikrovlnná trouba 25l

Díky funkci grilu si snadným zůsobem připravíte grilované maso, klobásy nebo ryby. Volba rychlý start vyvine 1 výkon po dobu sekun čímž zajistí. Dokáže pojmout i větší pizzu. Proč se spokojit pouze s jednou funkcí, když tento spotřebič Sharp dokáže používat mikrovlny, gril a péct stejně jako běžná trouba. Kombinovaná mikrovlnná trouba.


Aktuální katalogy značk. Rozmrazování Rozmrazování Udává, zda má spotřebič (klasická trouba , mikrovlnná trouba , gril) funkci rozmrazování. Ta umožňuje velice citlivé dávkování tepla tak, aby požadovaný kus potravin rozmrzl, avšak bez toho aby začal projevovat známky vaření či jiné tepelné úpravy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Výhodou této mikrovlnné trouby je úrovní výkonu – až 700W. Vnitřní prostor v nerezovém provedení disponuje objemem litrů s talířem o průměru 2cm. Snadné ovládání Elektronické ovládání nabízí jednoduché nastavení výkonu a panel s. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Navíc díky dosahovaným vysokým teplotám funguje také jako samočisticí, kdy skvrny od vařených jídel snadno a jednoduše automaticky odstraní. Stejně tak rozmrazování je jednoduché. Při automatickém odmrazování stačí nastavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky