pondělí 6. srpna 2018

Stroj na cukrovou vatu bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Funguje na plynovu bombu a na akumulator. Stroj bol robeny na objednavku.


Tento stroj na cukrovú vatu je ideálny na rôzne oslavy, narodeninové párty a mnoho ďalšieho. Jediné, čo musíte spraviť, je nasypať cukor do stroja a za niekoľko. STROJOVÝ STROJ PRE CUKOR NA VZDUCHOVÝ VOD. STROJÁRSKA STROJ Zariadenie na pletenú vlnu. Prodám polský plynový stroj na výrobu cukrové vaty.


Profesionálne stroje na výrobu cukrovej vaty. Ideálny doplnok pre začínajúce podnikanie ako aj zabehnuté podniky, kúpaliská, detské tábory či stánkový predaj. Pri kúpe u nás je samozrejmosťou slovenský preklad manuál a technická dokumentácia spolu s osvedčením CE o nezávadnosti ! Je to žiadaná položka pri prípadnej registrácie alebo kontroly úradu hygieny o. Domácí mini stroj na cukrovou vatu ( 27cm ) se stane hvězdou vaší domácnosti. Výborně se hodí na domácí slavnosti jako dětské narozeniny nebo večírky pro přátele.


Je však vhodný i při použití na komerčních akcích či festivalech. Ke stroji přidám plastový kryt kolem mísy zdarma, nebo lze dokoupit och. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jednoduše do stroje nasypete cukr, a během několika minut si budete moci. Pokud chcete cukrovou vatu vyrábět i doma, můžete si toto zařízení pořídit i do vaší domácnosti. Pojďte se s námi podívat, na. Profi stroj na cukrovou vatu je ideální pro nejrůznější festivaly, oslavy, party, podnikové večírky atp. Pokud máte rádi cukrovou vatu postavte si tento stroj na cukrovou vatu a vychutnávejte si cukrovou.


Její výroba je levná, ale přitom je cukrová vata z tohoto. ZARIADENIE cukrová vata stroj cukrová vata! Super výdělek na akci budete sami) žádná konkurence a ostatní budou plácat klobásy párek v rohlíku a cukrovou vatu. Bazár pre stroj na cukrovu vatu nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte stroj na cukrovu vatu , viac nemusíte. V ponuke výkonný elektrický stroj na výrobu cukrovej vaty (cca 1porcií za hodinu) vrch vyrobený z nerezového materiálu. Je ľahko prenosný vďaka malým rozmerom a hmotnosti a je využiteľný pre akúkoľvek príležitosť: jarmoky, cirkusy, hody, stánkový predaj, cukrárne, slávnosti. Nastavitelná teplota, digitální displej.


Součástí stroje je mísa (65xcm) a stabilizační páska na zachycení cukrového vlákna. Zapněte výrobník a během pár okamžiků se začne tvořit cukrová vata, kterou namotávejte na špejli dle tohoto postupu: Držte špejli ve svislé poloze, otočte ji několikrát zevnitř kolem mísy. Pak špejli položte vodorovně a otáčejte s ní nad rotující hlavou a navíjejte tak cukrovou vatu.


Když je cukrová vata hotová. Prodam zánovní stroj na výrobu cukrove vaty, vyuzito jen pouze na jeden firemní vecirek or. Hodnocení produktu:.


Cukr s příchutí jahody na sladký popcorn a na cukrovou vatu (200g) Hrubozrnný cukr krystal s jahodovou příchutí pro výrobu sladkého popcornu a cukrové vaty. Mini provedení stroje na cukrovou vatu vhodného pro mobilní použití a menší akce, jednoduchá obsluha a čištění, stabilní výrobník vaty s výkonem 4W vyrobí porci za minutu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky