středa 15. srpna 2018

Magnetické knížky

Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Knihy s magnetkami pro děti. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Záleží nám na tom, aby se vám u nás nakupovalo co nejlépe. V sadě je magnetů a kartiček.


Otevřete knihu, vyberte si jednu kartičku a složte stejné zvíře jako je na obrázku.

Pokud jste viděli motorkář vole chůzi rotvajlera s ostny kožený obojek, nebo klon Coco Chanel s dokonale připnutý pudla na Shantung hedvábí vodítku, měli byste mít trochu potíže vidět, jak tyto psi byli dobrým odrazem jejich vlastníků. Magnetické záložky do knížky. Popis: nové, cena za kus. Při odběru všech sleva.


Novinka, magnetické záložky do knížky. Rozmanité designy pro kamarádku či maminku, vtipné hlášky pro muže. Nyní nově u nás najdete velkou magnetku.


Je dobrá jako čitelný nosič informací, které se mohou hodit při potřebě přivolat pomoc, zavolat na poruchové.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. XlI #127873;Pravděpodobně jste o nich už slyšeli ale dokud je sami nevyzkoušíte, neobjevíte.


Samolepkové knížky pro děti objednejte v eshopu přímo od specialisty na všechny hry a hračky. Prosím zvolte jiný výběr. Sada 6ti magnetických mini záložek. C příště s většími podrobnostmi.


Lojzíkovy výstavy najdete naše studio Prasátko Lojzík, kde právě tvoříme večerníček na motivy první knížky. Navíc si tvořením různých obrazců rozvíjí fantazii. Jsou balené v plastové krabičce po 1ks. Připněte magenty do knížky , mixujte různé dílky a vytvářejte postavičky aktivních žen! Balení obsahuje přes magnetických dílků, s kterými si děti dokáží vyhrát.


Zabaleno v plechové krabičce, která se dá pevně zavřít, perfektní hračka na cesty. Plechová krabička má uvnitř, na stěnách, dvě scenérie. Podporuje představivost dětí. Provozovatel webu, NOL Shops, s.

Knižní produkty, papírové výrobky, hračky a školní potřeby v licencích Walt Disney, Krteček, Mattel a českých večerníčků. Vrchní pohledovou stranu budoucí záložky oblepte průhlednou izolepou. Celou záložku můžete také zalaminovat slabou laminovací fólií, ale to ještě před nalepením magnetické pásky. Použité, ale v super stavu.


Ve čtyřech malých knížkách se seznámí se slovy, která označují věci a činnosti, s nimiž se denně setkávají. Naučí se také poznávat písmenka a na magnetické tabulce si s pomocí dospělých mohou. První stránka ,, knížky “ s barevným magnetickým pozadím, slouží jako kulisy, na které děti skládají obrázkové magnetické dílky jako v divadélku. Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business.


Děti si s hrou krásně vyhrají i sami. Dětské magnetické knížky. Pochopíme, když změníte svůj názor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky