úterý 14. srpna 2018

Formičky na vosí hnízda tescoma

Včelí úlky, či chcete-li vosí hnízda , patří k nejoblíbenějšímu cukroví. Snad pro ono lahodné měkké těsto, nebo kvůli fantastickému žloutkovému krému? Možná i proto, že jejich příprava je nádherně jednoduchá – stačí šikovná formička a za chvíli je hotovo! V čem je formička na včelí úlky DELÍCIA.


Formičky na vosí hnízda tescoma

Recept na kolečka na vosí hnízda Na kolečka na včelí úly budete potřebovat: 1g hladké mouky, 1g másla, g moučkového cukru, žloutek Vypracujte hladké těsto, zabalte ho do potravinové fólie a dejte na hodinu uležet do ledničky. Poté z těsta vyválejte plát vysoký cca mm, ze kterého vykrojte kolečka. Nepečená vosí hnízda provoněná.


Plát těsta se nanese na vykrajovací formu a pomocí válečku se najednou vykrojí až kousků cukroví nebo pečiva. V nabídce formy na plněné ravioli a raviolini, vykrajovací formy na vánoční a velikonoční cukroví, vanilkové rohlíčky, sušenky, slané tyčinky a polštářky a vykrajovací forma na mřížkový koláč. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Kompletní sada na přípravu oblíbeného nepečeného cukroví vosí hnízda (včelí úly). Balení obsahuje: 1x formičku na úl. Výška hotového úlu: cm. Vosí hnízda - Roman Paulus. Vyhloubíme jamku pro náplň, vyklepneme.


Recept na vosí hnízda podle mého receptu obsahuje méně cukru než recepty jiné, proto vysypání formičky cukrem nevadí. Hnízda jdou z vysypaných formiček krásně vyndat, a také se na povrchu hezky třpytí krystalky cukru, jako by cukroví bylo zasněžené. Do formy se nacpe těsto, vytvoří se důlek a formička se utěsní zespodu piškotem.


Formičky na vosí hnízda tescoma

Forma nemá žádný spodek. Tip: Sada pro vosí hnízda od Tescomy, teď na ní mají slevu a pokud máte rádi speciality, potěší vás tyhle bláznivé formičky ve tvaru sněhuláčků Pokud máte uzavřenou formičku jako já, zprvu se možná budete trápit, protože hnízdu se z formičky nebude chtít ven. Tescoma vosí hnízda recepty, které budete milovat. TESCOMA formička na včelí úlky DELÍCIA.


Pro milovníky jednoho z tradičních českých cukroví – vosích hnízd je tu praktická souprava formiček na včelí úlky DELÍCIA, která je vynikající pro jejich přípravu i skladování. Souprava je vyrobena z kvalitního odolného plastu a je vhodná i do myčky. Malá a velká velikost formičky je zdobena motivem včelky, střední velikost je bez motivu. Součástí balení je receprt na přípravu těsta a náplně.


Formičky na vosí hnízda tescoma

Vyklápěcí formička na vosí hnízda Plastové formičky pro výrobu vánočního cukroví - vosích hnízd. Do formičky se vtlačí těsto, udělá důlek pro nálpň. Můžete také použít piškoty. Poté pomocí plničky naplníte formičky těstem na vosí hnízda , nebo jiným nepečeným těstem.


Tvary z formiček snadno dostanete ven, protože se formičky dají otevřít. Připravené těsto vždy dejte odležet do chladna a teprve pak s ním pracujte. Vytvarované kousky pak naplníte krémem a přilepíte na piškot.


Formičky na vosí hnízda tescoma

S tímto typem formiček na vosí hnízda se pracuje velmi snadno. Těsto dovnitř natlačíte, uděláte důlek, naplníte náplní a uzavřete piškotem. Nakonec formičku sundáte po jejím otevření. Vyklepávací formičky mají své příznivce, ale i odpůrce.


Pak moučkový cukr trochu oklepeme, aby nebyla hnízda moc sladká a plníme jimi formu na vosí hnízda. Uprostřed uděláme důlek, do kterého dáme náplň a zaklopíme piškotem. Na náplň smícháme všechny ingredience a důkladně je vyšleháme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky