středa 29. srpna 2018

Smažící pánev plynová

Elektrická smažící pánev RM nerez. Multifunkční pánev smažící BRF G. Plynová smažící pánev RM. Pánev smažící plynová BRT-66G.


BRT-66G Smažicí pánev plynová objem vany l, příkon kW.

SMAŽÍCÍ PÁNEV PP-9PLYNOVÁ , lt. Smažící pánev plynová PP-750. Kód: 1Prodám použitou masivní plynovou (zemní plyn) smažící pánev o kapacitě 120l viz foto.


Skládají se z horní části a podstavce. Horní část tvoří sklopná nádoba s celoplošně vyhřívaným dnem o síle mm. Sklopná nádoba s kulatými vnitřními rohy je vyrobena z korundem otryskaného nerezu, která je odolná proti korozívním účinkům vody a soli.


U dodavatele : 3-dnů ks.

Nabízím multifunkční elektrickou smažící pánev s litinovou vanou, která je manuálně vyklápěna. Zařízení je v nerezovém korpusu. Kapacita vany je l, náplň o. Zejména pro stánkaře, catering a různé typy rychlo občerstvení. Nacházíte se v poptávkovém systému. Ceny výrobků, které zde naleznete jsou ceny základní.


Uvedené ceny jsou bez DPH. Podle druhu a objemu poptávky vám připravíme nabídku v zajímavých cenách- :) jen pro Vás. Skladba jednotlivých nabídkových listů je sestavena tak, aby reprezentovala. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte.


Nabízím profi plynovou smažící pánev vhodnou jak na smažení, tak na grilování. Bohužel nevyhovuje našim účelům. Jakýkoliv dotaz ráda zodpovím.


CZ – v nabídce široký výběr plynových gastronomických pánví, které lze používat k sestavení varných bloků a ostrůvků v linii 7mm. Projektujeme, poradíme, instalujeme a opravujeme.

Nerezová vana má objem 80l, dno sklopné pánve je ze speciální teplovodné oceli RAEX o tloušťce 12mm. Popis: Daruji do dobrých rukou sklopnou elektrickou pánev ASCOBLOC pro gastronomické provozy na smažení, fritování, vaření knedlíků, polévek, gulášů apod. Výborně se hodí na velké společenské akce, kde potřebujete velkou smažící plochu a vysoký výkon při přípravě pokrmů. GASTROHAAL profesionální. Profi gastro nerezová plynová pánev.


Teplo je rovnoměrně rozváděno po celém povrchu, takže zaručuje jednotné vaření a úsporu energie. Napouštěcí ramínko, RM - elektrické vyklápění vany s bezpečnostním mikrospínačem pro zastavení chodu při změně polohy vany. Bezpečnostní termostat s restartem.


Rovnoměrný ohřev dna hořákem z nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky