pátek 10. srpna 2018

Držák na ručníky bez vrtání

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Novaservis - Držák ručníků č. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné.


Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.

Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Snadná montáž a žádné riziko poškození stěny.


Už žádné vrtání , žádné lepidlo, žádné šrouby, žádné komplikace a žádné boje s časem nebo nešikovností! Super silné přísavky ZOSO vám usnadní život. Nepotřebují vrtat ani lepit, stačí je jen přiložit k rovnému a hladkému povrchu jako sklo, či rovné dlaždičky, zatočit a během pár vteřin máte vyřešeno. Každá z přísavek má nosnost kg a dají.


Nemůžete vyplnit toto pole.

Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo. Nástěnný držák ručníků Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Materiál: ABS, nerez ocel pochromováno. Držák na ručníky Ke koupelně neodmyslitelně patří nejen drobnosti a pomůcky k mytí a čištění těla, ale také nejrůznější koupelnové doplňky.


Ideální je, když v těchto věcech máme možnost výběru. Vaší inspirací může být právě moderní série KEIRA s ostrými hranami. Výrobek je určený k vrtání i k. Připevňujte koupelnové doplňky snadno bez použití vrtačky a ušetřete peníze za rekonstrukci. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Produkty se prodávají bez lepidla - to je nutno dokoupit zvlášť: Lepidlo Mamut High Tack, ml Pokud si to nakonec s lepením rozmyslíte, nic se neděje, výrobky obsahují vše potřebné ke klasické montáži na hmoždinky.


Koupelnové doplňky bez vrtání , to je vaše volba! Záda pana ježka nesou pevnou přísavku, která mu dovolí se na vás smát z jakéhokoliv koutu koupelny a bez vrtání. Roztomilý držák na kartáček, který dítě baví a funguje držák na zubní kartáček - ježek.


Například věšák na ručníky bez nutnosti vrtání nebo háčky, které se dají zavěsit na koupelnový žebřík. Ty se obzvlášť hodí do malých koupelen, kde by velký věšák na ručníky jedině zavázel. Ať už takový, nebo makový, věšák na ručníky do koupelny rozhodně patří.

Vybírejte ho vždy na základě velikosti. Držák na ručníky , který není třeba vrtat ani šroubovat – přísavka dokonale přilne k jakémukoli hladkému povrchu a lze ji jednoduše sundat a připevnit jinam. Kvalitní držák na ručníky vyrobený z nerezové oceli. Perfektní řešení pro všechny, kdo nechtějí vrtat do dlaždiček.


Montáž se omezuje pouze na nalepení na dlaždice, díky čemuž je velmi rychlá a nevyžaduje velké manuální dovednosti. Barva-Barva-Nerez ocel matná Chrom. Cena-Cena-Od nejlevnější. Díky přísavce se systémem Bestlock ji uchytíte snadno na jakýkoli hladký povrch a bez vrtání. Compactor Držák na mýdlo bez vrtání.


Narozdíl od vaničkových mýdlenek se vám u této drátěné nestane, že by vám v ní stála voda, kterou byste museli vylévat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky