úterý 7. srpna 2018

Hlučná pračka

Free Shipping Available. Check Out Binka on eBay. Fill Your Cart With Color today! Doba, kedy práčka prehlušila aj televízor, je už nenávratne preč.


Aj tak však máte pocit, že vaša práčka išla na začiatku tichšie?

Okrem pípania, že práčka doprala, nechcete počuť nič iné? Nepríjemné klepotanie práčky alebo jej tancovanie môže spôsobovať preťažený bubon. Vadné ložisko pračky Zdá se to poměrně jednoduché k rozpoznání.


Když pravidelně svou pračku používáte, určitě dobře znáte jaký má normální zvuk. Poškozené, chcete-li chycené ložisko poznáte podle toho, že pračka během ždímání takzvaně hučí. Intenzita hučení už jen signalizuje urgenci, že je potřeba provést výměnu ložiska pračky! Hlučná pračka už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Napriek udávanej hlučnosti dB pri odstreďovaní a použitiu motora s priamym náhonom bubna ZEN DirectDrive je subjektívne práčka pomerne hlučná , pri odstreďovaní vibrujú napr. Pokud je vaše pračka hlučná více, než když byla nová, je jednoduše opotřebovaná – ložiska či tlumiče tak potřebují opravit. Pravidla pro opravy praček.


Pokud nejste znalci v oblasti elektroniky, rozhodně se nepouštějte do větších úkonů, než je vyčištění filtru, které je popsané v návodu pračky samotné. Takže pokud je vaše pračka velmi hlučná a zároveň často vypisuje podivné chybové kódy, s velkou pravděpodobností bude mít problém s ložisky. S životností ložisek trochu souvisí i typ prádla, které perete.


Pokud je to velké množství svetrů, nebo podobných oděvů, z kterých se uvolňuje velké množství drobných. Dočtete se, jaké funkce vám usnadní praní, jak dobře má pračka odstřeďovat, aby spolupracovala se sušičkou, nebo třeba jak se vyznat v energetickém štítku. Usnadníme vám rozhodování, jestli vybrat pračku s předním nebo horním plněním, jakou kapacitu by pračka měla mít a jak poznáte úsporný model. Mám sušičku Bosch rok starou a taky je hlučná. Ale nijak nám to nevadí, zavřu dveře do koupelny a dá se to vydržet.


Sušička hučí stále stejně, navíc v ní mohou mlátit různé zipy a knoflíky od oblečení. B), ale zase má oproti jiným pračkám až o nižší spotřebu vody a doba praní se zkrátila na polovinu. Pračka pere potichoučku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hlučnost je vždy napsána na energetickém štítku spotřebiče a udává se v decibelech. Tiché pračky mají zpravidla hlučnost při praní nižší než dB a při odstřeďování méně než dB. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


U každé pračky je vyjádřena její hlučnost v dB (decibely). Obvykle bývají uváděny dvě hodnoty hlučnosti, jedna při praní a druhá při ždímání. Rozbila se Vám pračka a vy řešíte, zda pořídit novou pračku?


V momentě, kdy nám přestane pračka prát, se nabízí dvě varianty: pořídit novou pračku nebo sehnat zručného opraváře praček, který starou pračku uvede do provozuschopného stavu. Oprava pračiek - servis práčok na OPRAVA. S-shape – důmyslné provedení bočních stěn zajistí vyšší a jistější stabilitu během praní. Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty.


Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky