pátek 10. srpna 2018

Plynový vařič bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Gril byl lehce naražen viz foto. Bez vlivu na funkčnost.


Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V bombě zbývá plyn, takže ještě pár buřtgulášů uvaříte.


Pouze osobně k odběru v Brně Žabinách. Inzerát plynový vařič jednoplotýnkový v okrese Děčín, cena 550Kč, od Tomna Sbazar. Včetně prázdné bomby a držáku na nošení bomby (na posledním fotu) Vařič je vyčištěný,vyzkoušený a plně funkční. Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři.


KEMPINGOVÝ VAŘIČ na plynové kartuše Přenosný vařič ideální pro kempování, pro rybáře, řidiče kamiónů, na zahradu atp. Vařič má piezoelektrické zapalování, není nutno používat zápalky. Možnost připojení kg PB bomby, nutno dokoupit plynový regulátor s hadicí, viz.


Prodáme dvouplotýnkový vařič a troubu LUXELL. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plam. Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. Dvouplotýnkový vařič plynulé nastavení teploty pečení od 80C až do 3stupňů C. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt. Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví.


Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu , vysoký výkon , snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na údržbu. Plynový stolní vařič hořák ORLÍK - s víkem. Elektro - Plynovy varic bazar. Nový zabalený vařič Trekmates Fireball je lehký výkonný turistický vařič , který je vhodný i pro vysokohorské tůry - má nízkou hmotnost, malé rozměry a vysoký výkon.


Zaoblený hořák rozprostírá plameny po celém dnu nádoby, tak. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka.


Osvědčený přenosný vařič Meva Focus na propan butanovou propichovací kartuš. Vařič má multifunkční využití, můžete jej využít při kempování, rybaření či na turistických toulkách. Vařič je vybaven spolehlivým piezo zapalováním a kartuší 1g ( EN 4).


Piezoelektrické zapalování. Ochrana plamene před větrem. Prodám nový turistický vařič se kartušemi. Vařič funguje až do úplného vyčerpání plynu.


K vařiči je možné napojit rovněž plynovou bombu. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky