pátek 17. srpna 2018

Jakou sušičku prádla koupit

Málokdo má v oblibě věšení, sbírání a žehlení prádla , stejně jako já. A proto jsem rád za sušičku. Vyprané prádlo vysuší a jedinou prací tak zůstává jen poskládat oblečení do skříně, případně vyžehlit košile, které často zůstávají pomačkané.


Kamárádka mi líčí sušičku jako naprosto úžasnou věc, bez které už by nemohla existovat. Našla jsem tento týden na netu i zajímavý článek na toto téma, řeší se v něm.

Pokud se rozhodnete pořídit si sušičku prádla , máte na výběr mezi dvěma technologiemi. První, u nás méně obvyklou technologií jsou ventilační, druhou jsou více prodávané kondenzační sušičky prádla. Výběr pračky je důležitý krok, přece jen je tento druh spotřebiče dlouhodobější záležitostí, než třeba sendvičovač nebo varná konvice.


Ideální je, když si porovnáte několik. Díky sušičce prádla nejenom že budete mít prádlo usušené rychle, ale také šetrně a ve výsledku vám u většiny oblečení odpadne nutnost žehlení a odstraňování žmolků. Prádlo můžete rovnou vyndat a uložit do skříně.


Sušičku prádla si tak jednoduše zamilujete.

Pokud už nechcete být otrokem svého prádla a využívat čas smysluplněji, pořiďte si kvalitní sušičku prádla , jež bude pracovat za vás. Jak vybrat sušičku prádla. Sušičky zatím nejsou v českých domácnostech příliš rozšířené, v posledních letech ale jejich popularita rychle stoupá.


Zdroj: Český statistický. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Ahoj, prosím o radu jakou pořídit sušičku prádla ? Ne moc drahou cca do tis, možná o krapet dražší kdyby byla kvalitní jaké máte zkušenosti s prádlem ze sušičky? Mamka mě od koupě odrazuje, že sušička ničí prádlo - popřípadě se v ní srazí.


Při slunečných dnech je sušení prádla jednoduché, tedy pokud vlastníte balkon či zahradu. Ale jakmile přijde déšť a mráz, je tu problém. A majitelé bytů bez balkonu nebo sušárny mají tento problém celoročně. Sušák v místnosti překáží a vlhkost z mokrého prádla způsobuje.


Zvolit konkrétní model nemusí být snadné, zvláště když je nabídka sušiček prádla široká a nabízí tolik možností. Jakou sušičku prádla koupit ?

Nejprve byste si měli ujasnit základní otázky, a to za jakým účelem si sušičku prádla pořizuji, co od tohoto produktu čekám a je pro mě důležitější cena, kvalita. Jemné prádlo se může při vysoké teplotě srazit - vybírejte sušičku s možností sušit při snížené teplotě ( běžná teplota je °C, snížená je °C) Věnujte pozornost maximální kapacitě sušičky, rozmyslete si kolik prádla reálně budete sušit. Při nižších teplotách nedojde k jeho poškození či sražení.


Není efektivní mít sušičku prádla vždy poloprázdnou nebo naopak sušit prádlo několikrát kvůli nízké kapacitě. Náš tip: Určete si kapacitu. Při pravidelnějším využíváním sušičky prádla pak doporučujeme sušičku s tepelným čerpadlem a nejúspornějším chodem. Naopak, je-li vaším hlavním problémem nedostatek místa, volte pračku se sušičkou.


Chci si koupit sušičku na prádlo,ale nevím jakou. Může mi někdo poradit kdo má zkušenosti s nějakou značkou. V obchodě kde jsem se ptala nemají zatím moc zkušenosti,protože jich prodali jen par za rok.


Ušetřete si práci v domácnosti a využijte služeb sušičky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat sušičku prádla. Pokud nedisponujete balkonem, verandou ani žádným jiným prostorem k sušení prádla , nebo pokud chcete jednoduše sušení urychlit, můžete popřemýšlet o koupi sušičky.


Jejich ceny v průběhu let neustále klesají, stále se však ve srovnání s prádelní šňůrou jedná o nákladnou záležitost. Poprosim o radu jakou susicku prádla koupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky