pondělí 27. srpna 2018

Dvířka ke krbu

Vyrábíme na míru krbová dvířka , osazená žáruvzdorným sklem. Mohou být jednodílné, dvou i více dílné. Jakýkoliv tvar a rozměr. Pokud není v krbu rošt s popelníkem musí být v rámu dvířek lišta regulace vzduchu pro.


KAMNÁŘSTVÍ: Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. Příslušenství ke krbu v e-shopu HORNBACH.

Pokud čistíte nevychladlý krb, tak se vám budou hodit žáruvzdorné nebo teflonové rukavice. Pomocí lopatky na uhlí vyberte popel z vašeho krbu. Popel pak vysypte do nádoby na popel. Pro bezpečnější domov ještě nezapomeňte položit před otevřený oheň krbovou zástěnu.


Tato sekce je pro ty, kdo mají doma či na chalupě otevřený krb a nechtějí ho bourat pro stavbu nové krbové vložky a chtějí bezpečnost proti požáru, když odejdou z domova a zároveň si tak zvýšit účinnost krbu. Samozřejmě náklady na krbová dvířka jsou podstatně nižší jak při stavbě krbové vložky. Materiály ke stažení Návod k obsluze Prohlášení.


Dodáváme krbová dvířka vyráběné dle individuálních rozměrů stávajícího krbu zákazníka. Dle přání klienta jsou opatřena posuvnou klapkou pro přívod vzduchu do topeniště.

Sekce krbová dvířka je pro ty, kdo mají doma či na chalupě otevřený krb, nechtějí ho bourat pro stavbu nové krbové vložky a chtějí bezpečnost proti požáru když odejdou z domova a zároveň si tak zvýší účinnost krbu. Kvalitní udírnová dvířka jsou základem dobré udírny. V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu. Naši krbovou zástěnu lze upevnit ke zdi, v balení najdete montážní příslušenství jako jsou hmoždinky a šrouby.


Dvířka jsou otevíratelná do obou stran. Kovaná ocelová dvířka do krbové obezdívky. Celokovaná dvířka ke krbu s rámem. Cena se může lišit dle velikosti.


Tyče kované- sloupky-výplně. Dřevěná revizní dvířka určená pro přístup ke stoupačkám. Revizní dvířka HUP z nerezi, Revizní dvířka z nerezové oceli slouží ke krytí skříně HUP s bezpečnostním čtyřhranem. Dále nabízíme topeniště a troubu pro stavbu sporáku nebo kachlových kamen na dřevo a dřevěné brikety. Litinová dvířka topeniště a trouby.


Přihlásit se Napište nám. PŘÍSLUŠENSTVÍ ke kachlovým kamnům a sporákům háčky na kachlovou pec teploměry vypalovací barvy sklokeramické grilovací plotny nerezové redukce krbové nářadí Podp. Vybírejte si Bezpečnostní zábrany podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pod krbem je vyroben popelník ve stejném vzhledu s dvířky.


Kované krbové příslušenství - doplňky ke krbu , krbové rošty.

Milovníci krbů a krbové pohody, na této stránce můžete vidět různé druhy krbových souprav. Patří k nim krbové rošty, špízy na opékání, několik typů krbového nářadí a další krbové příslušenství. Krásným a výrazným doplňkem jsou paravany. Tato kovová dveřní či schodišťová zábrana je jedinečná integrací systému tlakové indikace přímo do konstrukce zábrany tak, že na první pohled je vidět zda je správně a bezpečně upevněna. Vyberte si u nás z širokého výběru poklopů, krytů a dvířek ke komínům.


Poklopy, kryty, komínová dvířka - Zahrada-Domácnost. Tento eshop používá pro zkvalitňování služeb, správné fungování a analýzu návštěvnosti soubory cookies. Jejich výběr není hračka, můžeme vás ale uklidnit, nepřeberné množství příslušenství vám vrásky na čele dělat nebude. Všechno nabízené zboží je kvalitní a užitečné.


Naše umělecké kovářství nabízí stylová dvířka různých tvarů. Například ke krbu , k udírně, jako vymetací dvířka , dvířka HUP,vestavěné schránky,či jako kryt k rozvaděči. Tato prostorová krbová zábrana kolem krbu je postavena během několika minut a je vhodná pro zabezpečení prostoru nejen kolem krbu , ale také jako ohrádka k průchodům či schodům.


Krbová zástěna lze upevnit ke zdi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky