úterý 7. srpna 2018

Držák brusného papíru

Tvarovaný držák na brusný papír. Dodává se včetně dvou pásů brusného papíru hrubosti 1(jeden v držáku a jeden volně). Další pásy snadno nastříháte z archů brusného papíru (rozměr pásu je 2x mm). Kč, pouze na ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.


Užitečná pomůcka na hladké broušení ploch dřeva např. Držák smirkového papíru umožňuje dodržet přesnou rovinu broušení. Pohodlné držení díky plastovým držadlům.


Rychlé upínání brusného papíru rozměrů × 2mm. Pracovní plocha držáku je × 2mm. Přihlásit se Napište nám. Držák brusného papíru 1× mm Držák brusného papíru 2× mm. Plastový držák 165x85mm.


Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Pevné svorky, které drží brusný papír. Popisovače, rýsovací potřeby, značkovací spreje. Představujeme horkou novinku na českém trhu - interiérové texturované dekorativní barvy MAGNAT Style.


Cena od: Kč (s DPH) Kč ( bez DPH) Porovnat. Gumový brousící blokrozměry : 1x mmGumový velmi pružný materiál zajišťuje dobré přizpůsobení se broušené ploše i opakovanou výměnu papíru - plátna. Jednoduchá aplikace i výměna brusného papíru. Vyberte si držák brusného papíru 160x85mm během 5-ti minut! Zobrazit v plné velikosti.


Odstranit tento produkt z oblíbených. Dodací lhůta je až 1-týdny na náš sklad. SCHULLER VELCROPAD držák brusného papíru je vyroben z pěnové hmoty a je určen k ručnímu broušení malých ploch. Držák je vybaven suchým zipem, jež umožňuje rychlou výměnu brusného papíru.


Filtry a řazení (0) Zrušit filtr. Kolegové se pokoušeli zničit to, co jsem vymyslel a vyrobil. Univerzální držák brusného papíru šíře mm napínací - brousítko, náhradní nekonečný pásek lze vyrobit z běžně. Slouží pro pohodlné a snadné broušení. Díky svému tvaru ideálně padne do dlaně.


NÁŘADÍ Ruční, pneumatické, elektrické, aku, hydraulické. Ruční nářadí Gola sady a sady nářadí, kleště, klíče, šroubováky. Porovnání cen drzak brusneho papiru guma 125x68mm, srovnání cen drzak brusneho papiru guma 125x68mm na portálu HLEDEJCENY. Tenká ocelová deska s mechovou pryží a stabilní rukojetí s červeného dubu. Bruná plátna lze velmi snadno připevnit k desce pomocí dvou upínacích lišt.


Brusný papír je pevně fixován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky