čtvrtek 23. srpna 2018

Ponorný vařič cestovní

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Součástí je i praktické cestovní pouzdro.


Příkon 5W, délka kabelu 0. Nezaberou skoro žádné místo a přitom skvěle nahradí rychlovarnou konvici nebo hrnec. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech. Všetky informácie o produkte Professor PO5Varič ponorný , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Professor PO5Varič.


Ponorný cestovní vařič Eta 220V 750W. Balení obsahuje ponorný cestovní vařič s pouzdrem a se. Tento produkt v našem E. Cestovní ponorný vařič neboli spirála byla vždy neodmyslitelnou součástí výbavy pod stan či kamkoliv mimo civilizaci. Na svém kouzlu neztratil ani dnes.


Díky rychloohřevu přivedete k varu čaj, polévku či kaši během chvilky. Držadlo je opatřeno plastikovým pouzdrem, z něhož je bezpečně vyveden m dlouhý kabel. Specifikace rozměry x x. Typ paliva: elektřina, cestovní ponorný vařič v pouzdře,… používaný, bez poškození, funkční.


Využijete ho zejména na cestách, kde oceníte jeho kompaktní rozměry a odolné uzavíratelné pouzdro. Dodáván v cestovním pouzdře, ve. Malý cestovní ponorný ohřívač, ideální k ohřevu vody např.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Prodám ponorný cestovní vařič , káva, čaj na 220V funkční. Kuchyňské vařiče Orava Steba SENCOR Jata a další.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky