pátek 24. srpna 2018

Fiskars krumpáč

Check Out Fiskar Xon eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Online products, customer reviews, expert tips: get your DIY projects started from home! Speciálně kalená ocel krumpáče zaručuje odolné ostří.


Násada je na svém konci kónicky. Pracovní část je vyrobena z indukcí tvrzené oceli a její konce jsou naostřené pro snadné použití. Tento silný krumpáč je skvělý pro údery do tvrdých povrchů. Tento krumpáč se hodí na rozbíjení odolných povrchů a vykopávání tvrdé hlíny, zároveň snižuje únavu svalů a bolest kloubů.


Ocel prémiové kvality je. Kvalitně okopaná a udržovaná půda je základ každé zahrady. Pokud hledáte odolný krumpáč.


Díky kvalitní násadě z materiálů Fibreglass, který je zpevněný skelnými vlákny, zdoláte kdejakou překážku. We put one through some real abuse by throwing and chopping with it. They actually thought it was good little lightweight axe. Hodnocení produktu: (recenzí). Fiskars Xchopping and wood splitting axes.


Tato násada je vyrobena z materiálu Fibreglass (plast zpevněný skelnými vlákny), který se vyznačuje dlouhou životností. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Rukojeť je ze speciálního kompozitního materiálu vyztuženého skelnými vlákny Fiberglass a během práce dodává její tvar potřebnou jistotu.


Fiskars krumpáč

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rádi se pyšníte nad svým krásně upraveným záhonem, ale hledáte to správné náčiní, které by Vám práci ulehčilo? Celková šířka pracovní části činí cm.


Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k bazénům Geotext. Zahrada je moje hobby, mám spousty zkušeností a rád se o ně podělím. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Start Making Money Today.


Million Shoppers Want to Buy. Přihlašte se zdarma k odběru! Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše podmínky zpracování osobních údajů. Druhá strana pro uvolnění kamenů, pařezů, atd.


Jedna široká strana pro kopání. Naostřené pracovní části. Rýče a lopaty koupit o objednat u OBI. Pevná násada z materiálu Fibreglass s neklouzavým koncem snižujícím vibrace.


Velký výběr Rýče a lopaty a příslušenství naleznete online na OBI. V naší nabídce můžete najít krumpáč od oblíbené značky FISKARS. Krumpáč je z kalené karbonové oceli, násada na krumpáč je kónicky zakončena, aby krumpáč z násady nevypadl.


Tento web používá soubory cookie, které mu pomáhají poskytovat a zlepšovat služby. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky