pátek 31. srpna 2018

Curver kontejner na suché krmivo

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. V plastovém boxu vydrží granule déle čerstvé a jejich pach neproniká ven. Skladuje se mnohem lépe než pytel, usnadní odebírání krmiva. Díky tomu granule nevysychají a udržují si lépe svoje vlastnosti a nutriční hodnoty, aroma granulí zároveň neuniká do okolí.


Je vybaven násypkou, díky které se vám bude zvířecí miska snadno doplňovat.

Více informací Skladeks. Misky a zásobníky pre psov) Hodnotenie produktu: 1 (). Jde o dokonalou volbu pro uložení krmiva - gran. Díky hermetickému uzavření se udrží krmivo čerstvé a zachová všechny potřebné vitamíny.


Vďaka tomu granule nevysychajú a udržujú si lepšie svoje vlastnosti i nutričné hodnoty, aróma granúl zároveň neuniká do okolia. Je vybavený násypkou, vďaka ktorej sa vám bude zvieracia miska ľahko dopĺňať. Gumové těsnění na víku se postará o vzduchotěsné uzavření krmiva a přispívá k tomu, aby krmivo bylo čerstvé, křupavé a chutné.

Nasypání krmiva je také jednoduché, a to díky extra víku. Curver kontejner na suché krmivo 2l pes. Perfektně těsní a zabraňuje tak úniku pachu a cirkulaci vzduchu v kontejneru.


Chcete vedieť, či je cena 15. Další podobné produkty. Detailní popis produktu. Malým chlupáčům zcela postačí plechový zásobník kg.


V našem sortimentu najdete také manuální i automatické dávkovače na krmivo , které zajistí pejskovi pravidelný přísun živin a zároveň udrží krmivo v čerstvém stavu. Pro snadné uskladnění a dávkování suchého krmiva pro domácí mazlíčky. Rozměr: 6x 2x 4cm. Každý chovatel se potýká s jedním závažným problémem - kam uschovat velké pytle s krmivem pro svého miláčka? K dostání jsou dva rozměry, jejichž součástí jsou praktické doplňky.


Populární kousek prvotřídní kvality. Internetový obchod Časžít splní téměř jakékoliv vaše přání a kvalitním produktem to začíná. KONTAJNER NA SUCHÉ KRMIVO.

Praktický kontajner s motívom mačiek. Perfektne tesní a zabraňuje tak úniku pachu a cirkulácii vzduchu v kontajneri. Vďaka hermetickému uzavretie udrží krmivo čerstvé a zachová všecny potrebné vitamíny.


Súčasťou je vnútorná stupnice. Využijte dopravu zdarma na měsíce a slevu na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma. Krásný a praktický barel na granulované krmivo pro psy.


Kontejner na suché krmivo , výška 45cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky