pátek 24. srpna 2018

Rychlovarná konvice hyundai

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hyundai VK7od 7Kč - Heureka. Snad žádná jiná rychlovarná konvice nevypadá tak skvěle, a proto se hodí do každé moderní kuchyně. Jednou z největších předností je její velká kapacita l. Tato rychlovarná konvice je opatřena světelnou signalizací provozu, automatikou vypínání při dosažení bodu varu i ochranou proti chodu naprázdno či přehřátí. Vyjímatelný a snadno omyvatelný filtr zamezuje tvorbě vodního kamene.


Zobrazit celý popis Parametry a příslušenství. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Disponuje oboustranným vodoznakem, ergonomicky tvarovanou rukojetí a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Víko je opatřené bezpečnostním zámkem a nechybí ani ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody a světelná indikace provozu.


Celý popis a technické parametry. Rychlovarná konvice se stala pro mnoho domácností takovou samozřejmostí, jako například mikrovlnná trouba. Stejně tak samozřejmý je obvykle i její výběr, kdy se většina zákazníků orientuje podle ceny a objemu, maximálně přihlédne k designu konvice , který by měl ladit se zbytkem kuchyně.


Rychlovarná konvice hyundai

Ovšem v okamžiku, kdy máte. Maximální objem vody je litru a funkce KEEP WARM udrží vodu horkou ještě minut po ohřevu. Rychlovarné konvice značek Kenwoo Eta, Electrolux, DeLonghi a mnoho dalších.


Bezkabelový cordless systém umožňuje sejmutí z podstavce a rotaci konvice na podstavci o 360°. Konvice má ukazatel stavu vody a vyjímatelný a omyvatelný filtr. Snadná povrchová údržba díky oblým a snadno přístupným částem konvice.


Plastové provedení zajišťuje tichý provoz a snižuje riziko popálení o tělo konvice. Designová dvouplášťová rychlovarná konvice VIGAN ve zlatém a nerezovémbarevném provedení. Podobné fráze: rychlovarna konvice hyundai vk30 rychlovarna konvice hyundai vk 74 rychlovarna konvice hyundai vk 60 hyundai vk 1rychlovarna konvice , hyundai vk 1rychlovarna konvice , hyundai vk 688p rychlovarna konvice , rychlovarna konvice hyundai vk 18 rychlovarna konvice hyundai vk 739wg, rychlovarna konvice hyundai vk 222. Nejčastěji vyhledáváte bílá rychlovarná konvice , varná konvice tefal, porcelánová rychlovarná konvice , delonghi rychlovarná konvice , akce rychlovarná konvice , varná konvice tesco, varná konvice kauflan eta rychlovarná konvice , varná kon.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Původní cena RYCHLOVARNÁ KONVICE HYUNDAI je 45Kč. Aktuálně lze koupit RYCHLOVARNÁ KONVICE HYUNDAI do 30. PROTON za pouhých 29Kč.


Designový kousek v kombinaci skla a nerezu je ideální pro přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje. Elektronickou regulaci ohřevu vody ocení. K č bez DPH 39Kč s DPH. Víko konvice se otevírá pomocí tlačítka umístěného ve víku.


Hledáte rychlovarné konvice ? Středový konektor usnadní umístění konvice zpět na podstavec z jakéhokoliv úhlu. Díky praktickému ukazateli nacházející se po obou stranách budete mít dokonalý přehled nad množstvím vody. Tématicky podobné zboží.


Vodoznak pro… 4Kč – 5Kč ve obchodech Porovnat ceny. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky