úterý 21. srpna 2018

Soklová deska

Dobrý den,prosím o radu. Chystám se zateplit sokl RD s možností protáhnout izolaci i pod terén. Který z vašich produktů-izolantů by se hodil nejlépe ? Sokl bude zateplen zároveň s vložením nopové folie do výkopu.


Výrobky značky: DEK Desky DEKPERIMETER jsou vyráběny speciální technologií, díky které výrobky dosahují snížené nasákavo.

Rovná, rádiusová nebo soklová deska s efektivním zdobením po obou stranách, bude luxusním dekorem pro každou zahradu. Unikátní je verze štípaného kamene. BACHL EPS SOKLOVÁ DESKA. Desky z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pro zateplení soklové části fasády.


Strukturovaný povrch usnadňuje nanášení omítky. Cena výrobce 82Kč 36Kč 30Kč. Těsnící lišty, profilové lišty k pracovním deskám.

Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Bachl polystyren - EPS soklová fasádní deska. Soklová deska 1DCD - pro sokly. Ukončovací horní deska betonového plotu. Ukládá se jako poslední na klasické rovné desky.


Z jedné strany je reliéfní vzor štípaného kamene, z druhé strany je plochý vzor skládaného kamene. Desky není nutné v konstrukcích chránit hydroizolací. Vám poradíme a pomůžeme. Desky oboustranné soklové vyrábíme v designu haklík a řádek ve dvou základních délkách (na přání lze vyrobit i rozměr jiný, max. ale 297cm). Bachl EPS soklové desky jsou minimálně nasákavé a proto se nejčastěji používají jako tepelná izolace pro zateplení soklu.


Perimetr SD 1soklová deska , tl. Ideální polystyren na zateplení soklu s minimální nasákavostí. Expandovaný polystyren λ = 035. Bachl soklové fasádní desky z pěnového polystyrenu s vysokou pevností pro zateplení soklové.


Nastavitelná soklová noha Unico průměr mm, černý plast.

Izolace nad úrovní terénu. Upevňovací deska k nastavovací noze soklu Unico, vruty, černý plast 1. EXTRAPOR 1je vhodný pro podlahové a střešní konstrukce s běžným zatížením. Bachl EPS soklová deska mm (SOKL 80) DOPRAVA a SMLUVNÍ SKLADY DLE VÝROBCŮ JEDNOTLIVÉHO ZBOŽÍ Místo osobního odběru či cena dopravy jsou řešeny individuálně. Sokl stavby přiléhá těsně k okolnímu terénu, okapnímu chodníku, nebo jiné zpevněné ploše. Je namáhán především ostřikující srážkovou vodou, sněhem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky