pátek 17. srpna 2018

Pasírovací cedník

Pomocí sítek a cedníků suroviny nejen scedíte, ale také propasírujete. Kónická sítka s drobnými oky kromě cezení využijete i pro velmi jemné pasírování. Pasírovací cedník je velice univerzální a věřím, že bude dobrým pomocníkem v každé kuchyni. Nejen že se dobře používá, ale i dobře udržuje, lze ho mýt v myčce nádobí. Já jsem s ním velmi spokojená, proto ho můžu doporučit.


Pasírovací síto, cedník nebo strojek vám usnadní a urychlí pasírování zeleniny a ovoce. Vybírat si je můžete z mnoha různých druhů a typů – všechny výrobky jsou maximálně kvalitní, praktické i funkční a snadno se udržují. Pasírovačka vařené zeleniny či brambor s kličkou pro přípravu omáček, polévek nebo protlaků z chromniklové nerezové oceli. Součástí jsou výměnné kotouče ( jemný, střední, hrubý).


Kdykoli se rozhodnete halušky uvařit, vytvoření potřebných noků bude tou nejméně složitou činností. Nyní se ale podíváme na to, jak takový nerezový pasírovací cedník vůbec funguje. Je to nesložitý mechanismus – po vytvoření těsta na halušky například z oloupaných brambor, polohrubé mouky, soli a vejci ho. Obsahuje vyměnitelné pasírovací disky (průměr 1cm) s různě velkými otvory. Využijete na OMÁČKY, OVOCNÉ a ZELENINOVÉ ŠŤÁVY PASÍROVACÍ DISKY pro různé druhy potravin:disk s MALÝMI A STŘEDNÍMI OTVORY je skvělýpro pasírování syrových a vařených.


Pasírovací cedník

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sítko pasírovací od Gastronom. U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vyrobeno z odolného plastu a nerezové oceli. Váš internetový obchod.


Vynikající pro jemné pasírování vařené nebo pečené zeleniny a omáček. V čem pasírovací síto GrandCHEF vyniká? Sítem GrandCHEF snadno propasírujete doměkka uvařenou nebo upečenou kořenovou zeleninu, brambory, dýně i konzervovaná rajčata. Měkké maso vyjmeme i se slaninou, zředíme deci vína a propasírujeme přes pasírovací cedník (nebo můžeme rovnou rozmixovat). Rozmixujeme, pak necháme asi pět minut přejít varem, vložíme maso.


Hojně využívanou pomůckou jsou cedníky a síta, která slouží k přípravě pokrmů. Tyto výrobky nabízíme v různých podobách: cedník nerez, cedníkové a pasírovací síto a síto na halušky. Před šípkovou marmeládou vás bude každý varovat, že je pracná, a ať se do ní raději vůbec nepouštíte. Já říkám, že je skvělá!


Hlavně pokud se vykašlete na půlení šípků a odstraňování semínek. Konec konců k čemu máme pasírovací cedník. Trhání šípků můžete spojit s příjemnou podzimní procházkou. Očištění šípků na jednu várku vám zabere.


Výrobok zhotovený zo zdravotne neškodnej a leštenej ocele. Kč 8Kč bez DPH 10Kč 8Kč bez DPH Skladem. Cedník kuželový pasírovací pr. Síto na mouku, kolébka na játrovou rýži nebo lis na špecle a halušky.


Nabízíme odstředivku na salát, cedník na hranolky, polévkový cedník , cedník špičák a cedník na zeleninu na noze. Kvalitní nerezová síta různých tvarů a velikostí pro každý. Maso vyndejte ze základu, zabalte ho do alobalu a nechte stranou. Základ v pekáči pečlivě rozmixujte (nebo použijte pasírovací cedník ). Vmíchejte smetanu, vraťte do trouby a na mírném stupni povařte, až se omáčka dobře spojí a bude mít požadovanou konzistenci.


Ochutnejte ji a případně dochuťte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky