úterý 4. dubna 2017

Svícen ze zavařovací sklenice

Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější. Není se čemu divit – zužitkujete sklenice , které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Podívejte se na tyto tipy, co všechno můžete se zavařovacími.


Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice ? Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace.

Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je jako dekoraci rozmístit na poličky nebo stolky. Návod na elegantní svícny ze zavařovaček. Zavařovací sklenice se dají využít i naprosto jinak, než na zavařování.


Vyzkoušejte si vyrobit některý z těchto svícnů a ozvláštnit tak vaši dekoraci v domovech. Redakce Autor Uložit S. Vánoční svícen nebo vánoční dekorace ( velká láhev pd okurek, trocha barvy, ubrousek ) - Duration: 15:12. Svícen za zavařovací sklenice je snadný.


Je potřeba je umýt nejen zevnitř, ale především zvenku.

Odstraňte všechny zbytky lepidla, jinak barva nebude dobře držet a vytvoří zkrabacený povrch. Teď se zamyslete, jaký motiv bude zdobit váš svícen. Není nic krásnějšího než třepetající se světýlko uprostřed zasněžené noci.


A přitom stačí tak málo! Později se svícen stal dekorativním prvkem, který tvoří útulnou domácí atmosféru. Plápolající malý ohýnek navozuje zimní atmosféru a krásně zútulní byt. Pěkný svícen si můžeme vyrobit ze starých sklenic nebo zavařovaček. Vybrané materiály vložte do sklenice.


Ozdobte stužkami, kolem hrdla omotejte drátek pro zavěšení. Vložte svíčku a užívejte si krásného pohledu na svícen. Originální vánoční svícny ze starých zavařovaček 21. Dvě malé jsem si vzala domů, že z nich jednou něco udělám. Nyní mne to napadlo, budou z nich svícny.


Blíží se vánoce a světlo. Postačí vám pár věcí, které máte doma nebo na zahradě, a vznikne úžasné vánoční světélko, které rozzáří každou domácnost. Výroba svícnů ze sklenic, super způsob jak využít staré sklenice.

Rozsvícené svíčky a výroba svícnů je pro nás spojena především s adventním a předvánočním časem. Dny se krátí a my se snažíme o vytvoření příjemné domácí atmosféry. Hledáte inspiraci na lucerny ze zavařovacích sklenic?


Cukrový hrad Materiál Skleněný svícen na čajovou svíčku (nebo zavařovací sklenice ), kostkový cukr, svíčka. Pískový adventní svícen Materiál Hladká mouka,. Našemu sortimentu rozumíme.


Ze zavařovacích sklenic si můžete vytvořit nejrůznější svícny, ale také vázičky, kořenky nebo i celý lustr! Do sklenice nasypte ozdobné kamínky, mušličky, celou skořici nebo přírodní plodiny a upevněte zde svíčku. Kolem sklenice lze uvázat ještě mašle nebo kus jutové látky. Druhý život zavařovacích sklenic. I jen obyčejná čajová svíčka udělá ze zajímavé zavařovací sklenice pěkný svícen.


Při poslední návštěvě dedečka jsme vyhrabala ve sklepě parádní zavařovací. Stačí pár minut a obyčejnou sklenici od zavařeniny nebo okurek proměníte v zajímavý svícen , který prozáří dlouhé zimní večery. Vytvořte z něj aranžmá na romantický svícen , kterým si ozdobíte stůl až do zimy.


Budete k tomu potřebovat větší sklenice nebo skleněné hrnky. Budeme potřebovat: zavařovací sklenici, nůžky, univerzální lepidlo Artemiss, ubrousek, štětec,. Jakmile bude celá sklenice polepená přesně tak, jak si přejete, nechte lepidlo zaschnout. Pak už jen stačí vložit do sklenice svíčku a zapálit.


Výbornou dekorací jsou i zavařovací sklenice. Rozhodně se jich nezbavujte a nechte si je právě na vánoční dekorace. Svícny ze zavařovacích sklenic můžeme použít pro zpříjemnění letní atmosféry při posezení na zahradě, nebo jako dekorace do bytu v Provance stylu.


Levandule je velmi oblíbená květina na výrobu doplňků a dekorací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky