středa 19. dubna 2017

Rychlovarná konvice 0 5 litru

Na spodní části konvice jsou protiskluzové zábrany. Součástí balení jsou dva plastové hrníčky v bílé barvě. Vypnutí je automatické, na transparetní části konvice je ukazatel hladiny vody.


Konvice navíc vyrobena z vysoce odolného, zdravotně nezávadného keramického materiálu. Její součástí je skryté topné těleso a 3° kruhová základna pro snadné používání. Nechybí ani automatické vypínání. Konvice má obsah , litru , skrytou topnou spirálu a světelnou kontrolku provozu.


Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Skleněná rychlovarná konvice o objemu litru s praktickým ovládáním. Bezpečnostní pojistka zabrání přehřátí a provozu naprázdno.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.


Proč je minimální množství vody dáno na , litru , když uvaření jednoho hrnku vody (tedy ,25) bude vcelku běžnou uživatelskou potřebou? A když budeme poslušni předepsanému minimálnímu množství vody vařit , litru , bude rychlovarná konvice stále ta nejúspornější a nejrychlejší volba? Má vyjímatelný filtr, který odvápňuje. Její nádoba je z kvalitního skla, které je zdravotně nezávadné.


Rychlovarná konvice Guzzanti GZ 2je ze skleněného materiálu. Díky objemu , litru v ní bez problému uvař. U této konvice máte možnost nastavení teplot. Objem rychlovarných konvic začíná u kompaktních ,litru a končí u litrů. Velikost vybírejte podle počtů rodiny.


Dvoučlenná domácnost si vystačí s litru , pro běžnou rodinu stačí litru. Hodnocení produktu:. Topná spirála je skrytá.


Konvice je otočná 360°, takže je vhodná pro leváky i praváky. Simax Konvice Marta l. Ideální pro přípravu teplého i studeného čaje. Při servírování bude díky svému elegantnímu tvaru ozdobou vašeho stolu.


Objem konvice může být od , litru po litry vody. Z litru vody uvaříte – šálků čaje nebo kávy. Každému vyhovuje jiná velikost, záleží na počtu lidí, pro které se bude voda vařit.


Pro lidi postačí velikost litry. Velké modely zaberou na lince větší množství místa. Nechte se na dovolenou doprovodit kávou a čajem.


Během pár okamžiků ohřejete vodu na šálky nápoje. Nízká hmotnost umožňuje snadný pohyb během cesty. Jednovrstvá, lehká karimatka.


Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky