pondělí 24. dubna 2017

Struhadlo na syr

Vynikajúce na ľahké strúhanie tvrdých syrov, orechov, čokolády a pod. Rotačná čepeľ je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ostatné časti z odolného plastu. Tri výmenné rotačné čepele sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ostatné časti z odolného plastu. Dodávané s dózou na čerstvo strúhaný syr. Vynikající pro snadné strouhání tvrdých sýrů, ořechů, čokolády apod.


Rotační čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ostatní části z odolného plastu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Strúhadlo poslúži ako šikovný pomocník v každej kuchyni.


Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej obľúbenej štrúdle, či strúhadlo na syr a mnoho ďalších. Všetko do Vašich obľúbených pokrmov bude nastrúhané raz dva. Ručné strúhadlo syra priamo na Váš tanier! Súčasťou balenia sú dve rôzné čepele, ktoré je možné podľa potreby menit.


Struhadlo na syr

Nastrúhajte si čerstvý syr priamo na tanier, alebo na naservírované jedlo. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Kus sýra vložíte dovnitř struhadla, pružina ho sama přitlačí na bubínek struhadla.


Nastrouháte právě tolik, kolik potřebujete – pomocí otáčení kličky, zbytek sýra můžete ponechat ve struhadle a uložit do. S ručným strúhadlom nastrúhate syr pohodlne a rýchlo priamo na tanier. Struhadlo na sýr: Pohodlné strouhání sýra! Ruční struhadlo sýra přímo na Váš talíř! Součástí balení jsou dvě různé čepele, které je možné dle potřeby měnit.


Struhadlo na syr

Nastrouhejte si čerstvý sýr přímo na talíř, nebo na naservírované jídlo. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Konfigurácia je rozmanitá a kompletnú špecifikáciu nájdete TU, na stránke Apple. Cena totižto nezohľadňuje daň.


Mac Pro sa začne predávať na jeseň. Myslíte si, že strúhadla na syr slúžia iba na dotváranie ozdobných kreácii na vašom tanieri? Dovoľte, aby sme vás vyviedli z omylu.


Struhadlo na syr

Z jednoduchého strúhadla sa dajú vytvoriť zábavné a kreatívne veci. Nechajte sa inšpirovať! Odporúčame využiť staršie štvorboké strúhadlo alebo v tvare valca, ktoré už nepoužívate kvôli opotrebeniu či poškodeniu, a ktoré ste už.


Toto struhadlo je vhodné jak na strouhání sýrů, tak i čokolády, zázvoru a dalších pochoutek. Toto strúhadlo je ideálne na tvrdé syry ako je parmezán. Nereaguje ani s kyslými potravinami. Využijete ho najmä na strúhanie parmezánu a iných tvrdých syrov.


Struhadlo na syr

Je vhodné do umývačky riadu. NAJPREDÁVANEJŠÍ TOVAR !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky