středa 26. dubna 2017

Digestoř s odtahem

Ostrůvková digestoř Guzzanti ORW white je díky vysokému výkonu vhodná i do velkých místrností. Lze ji používat jak s odtahem , tak s recirkulací. Digestoř se zadním odtahem se montuje přímo na otvor ve zdi.


Výhoda zadního odtahu digestoře. Celé řešení má výhodu, že odtahové vedení je nejkratší, co může být. Otvor ve zdi do odtahového komína musí být naplánován s největší pečlivostí.

Nevýhody zadního odtahu. A to jak do šířky, tak i vzdálenost od. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří.


Prostor vám může ušetřit i pořízení integrovaného odsavače par, který může dokonale splynout s designem celé vaší kuchyně. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI.

Při výběru digestoře se orientujte zejména podle velikosti své varné desky. Obecně platí, že rozměry odsavače par by měly být totožné či větší než rozměry varné desky. Od výkonu se také většinou odvíjí hlučnost, která je důležitým hlediskem především v malých bytech. Nejtišší odsavače zvládnou provoz s hladinou hluku kolem dB. Z možností kuchyně a umístění digestoře také vychází umístění odtahu na.


Kuchyňské digestoře fungující na recirkulačním principu prohání kuchyňský vzduch pouze přes vnitřní filtry. Odtah digestoře – odtahové potrubí “ Lukáš Vích 16. Dobrý den, Potřebovali bychom namontovat digestoř s odtahem do komína. Která varianta je lepší? Zde existuje jednoznačná odpověď.


Vždy je lepší použít odtah digestoře mimo místnost. A nyní si uvedeme, proč tomu tak je. Pokud je to tedy jen trochu možné, volte vždy tuto variantu. Vzduch projde pouze přes uhlíkový filtr.


Doporučujeme spíše digestoř s odtahem do venkovního prostředí. Montáž digestoře s odtahem. U digestoře s odtahem již kutilové najdou větší prostor pro svoji realizaci.


Především se musí zabývat jejím správným napojením do odtahové větrací šachty. Díky posuvnému čelu odsavač dokonale splyne s kuchyňskou linkou, protože motor s horním odtahem je skrytý uvnitř skříňky.

Poradíme vám, jak vybrat tu správnou digestoř na míru šitou vašemu kulinářskému koutu. Tím nejzásadnějším úkolem dobré digestoře je bezesporu odsávání pachů a vlhkosti z vaší kuchyně. Správný odsavač par ale pohlcuje také mastnotu, která při vaření spolu s kuchyňskými výpary uniká z hrnců. K dispozici je funkce časovače pro automatické vypnutí.


U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se vrací zpět do místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky