středa 12. dubna 2017

Domácí šunkovar

Recept na domácí vepřovou šunku. I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou. Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. Vážení, rozhodli jsme se ukončit prodej šunkovarů. Nutno říct, že se obejdete i bez něj, ale s jeho pomocí bude práce mnohem snazší i rychlejší a pravděpodobně dosáhnete výrazně lepšího výsledku.


Pokud Vás recepty zaujaly a chcete si uvařit svojí domácí šunku, můžete si šunkovar zakoupit ZDE Můžete nám v tvoření obsahu této stránky pomoci i Vy!

Přišli jste na chutný recept na výrobu domácí šunky? Domácí šunce se ta kupovaná vůbec nevyrovná. Kdo ji jednou zkusí, musí mi dát za pravdu.


Včera jsem poprvé dělal domácí šunku. Třetinu masa jsem rozmixoval na jemno, zbytek nakrájel. Vše důkladně čtvrt hodiny míchal. Nechal v šunkovaru hodin.


Výroba domácí šunky není složitá, navíc si můžete být jisti její kvalitou.

K její výrobě nepotřebujete šunkovar ani rychlosůl. Okořenit ji můžete dle své chuti. Pak necháme v šunkovaru vychladnout.


Můžeme horkou vodní lázeň vyměnit za studenou, čímž se proces urychlí. Proces chlazení ve vodě trvá asi hodiny. Nevyndávejte šunku teplou, hrozilo by rozpadnutí. Nakonec domácí vařenou šunku nakrájíme a užíváme si domácí produkt. Tématické fráze: šunka recept šunkovar recepty forma na šunku recept na šunku jak se dělá domácí šunka šunka šunka ze šunkovaru recept šunka ze šunkovaru šunkovar recepty do šunkovaru šunka z šunkovaru petr havlíček domácí šunka recept šunkovač vepřová šunka recept na šunku v šunkovaru vepřová šunka recept.


Lze ho zakoupit již za cenu kolem 5Kč s DPH. V tomto článku jste se dozvěděli o tom, jak si vybrat šunkovar na domácí použití. Na našem e-shopu získáte kvalitní šunkovary ze silné slitiny hliníku.


Naše šunkovary jsou jediné na trhu, které mají dvě nerezové pružiny a díky tomu se vám šunka po vyjmutí z formy nerozpadne. Vařit domácí šunku chce pomůcky. Ideální je mít takzvaný šunkovar , což je válcovitá nádoba, kterou naplníte připraveným masem a vložíte do vodní lázně.


Horní část tvoří víčko s pružinou, která během vaření stlačuje maso, aby se dobře spojilo. Pomůže vám s tím domácí pomocník zvaný šunkovar. Přesné recepty najdete kdekoliv na internetu, přiblížím vám však základní postup a výběr surovin.

Jak na výrobu domácí šunky. Alfou a omegou je skutečně kvalitní a co nejčerstvější maso. Do takto horké vody vložíme šunkovar , formu nebo tlačenkový naplněný obal. POZOR - voda nesmí jít varem!


Udržujeme teplotu a vaříme na sporáku cca hodiny. Nakonec vyndáme z vody a přendáme například do dřezu se studenou vodou. Těžko byste hledali nějakou jednodušší uzeninu, než bude domácí šunka.


Potřebujete ale jednu zásadní věc – bez šunkovaru se Vám domácí šunka bude dělat opravdu špatně. Na trhu je jich celá řada, my máme takový. Zpracování šunky v šunkovaru může být hračka. Máme pro vás srozumitelný český návod na šunkovar.


Připravte si vynikající a kvalitní domácí šunku, rychle a snadno. Stáhněte si zdarma manuál na najdinavod. Je to dobře, vždyť některé kupované produkty jsou doslova o zdraví člověka.


Někdy složení českých potravin připomíná periodickou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky