pondělí 24. dubna 2017

Philips kuchyňský robot

Objevte Philips kuchyňský robot. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto kuchyňský robot vhodné. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online.


Tento kuchyňský robot od společnosti Philips šetří místo i čas a je multifunkční odpovědí na všechny úkoly v kuchyni. Pomocí tohoto jediného zařízení zvládnete více než různých činností za zlomek běžné doby.

Příprava domácích pokrmů ještě nikdy nebyla tak snadná! Tento moderní kuchyňský robot obsahuje nejpokročilejší technologie. Jeho všestrannost je zajištěna jedinečným systémem SmartControl, který automaticky vybírá nejlepší nastavení pro každou činnost. Pokud máte rádi zdravá domácí jídla, náš kuchyňský robot Philips Viva Compact si zamilujete.


Tuto kolekci jsme navrhli speciálně pro hektické životy. Můžete rychle připravit skvělá jídla, i když obsahují i ty nejtvrdší suroviny. Všestrannost zaručuje dílů příslušenství, které snadno zvládnou více než funkcí.


Kuchyňský robot dále nabízí profesionální příslušenství pro výrobu džusu.

Představujeme vám zcela nový kuchyňský robot Philips – bezkonkurenční výkon a všestrannost, jednodušší, než jste si mysleli! Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Hnětení, Odšťavňovač, Lis na citrusy. Najdete v něm také kotouče z nerezové oceli, se kterými snadno připravíte kterékoli oblíbené jídlo. Tento kuchynský robot sa dodáva so všestrannou súpravou príslušenstva, ktorá vám umožňuje vykonávať širokú škálu funkcií pri varení, a to od mixovania až po mletie.


Vďaka jedinečnému systému rozloženia a zloženia zapadne miska a veko poľahky na svoje miesto. Kuchynský robot Philips je multifunkčnou odpoveďou na všetky vaše problémy v kuchyni. Farebne označené doplnky a nastavenia rýchlosti vám pomáhajú pri párovaní farby rýchlosti s farbou príslušenstva, vďaka čomu budete dosahovať optimálne výsledky.


Technologie PowerChop kombinuje tvar čepele, krájecí úhel a vnitřní mísu pro dokonalé výsledky sekání měkkých i tvrdých ingrediencí a přípravu těsta. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Tento najmodernejší kuchynský robot obsahuje najnovšie technológie.


Jeho univerzálnosť zaručuje jedinečný systém SmartControl, ktorý automaticky vyberie najlepšie nastavenia pre každý proces. Okrem toho vám tento kuchynský robot ponúka ako príslušenstvo aj profesionálny odšťavovač. Má tiež disky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré umožnia bez námahy pripravovať širokú paletu obľúbených receptov. Dalším příslušenstvím ještě rozšíříte jeho multifunkčnost.


Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta.

Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Vytvořeno v SYMBIOgrafu. Pro efektivní zpracování je robot Philips vybaven nastavitelnou rychlostí, funkcí pulz. Funkce pulz slouží ke krátkému zpracování potravin a pro maximální kontrolu nad. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Poraďte, kde tento díl mohu sehnat. S pozdravem Jiří Jambor,Pardubice, tel. Popis: Prodám kuchyňský robot zn. Balení zahrnuje: hnětací nástroj, emulgační disk (pro šlehání a přípravu pěny), nůž z nerezové oceli (nikdy nebyl použitý), mixér - vhodný na polévky, koktejly atp. Kapacita mixéru je litru, baňka je vyrobena z plastu, je kryt s pogumovanými hranami.


S jeho pomocí můžete mleté maso, brousit polévky, nakrájet zeleninu, vařit bramborové kaše a tak dále. Stroj je dodáván s více než 5-litrovou mísou z ušlechtilé oceli a 3-dílnou sadou háků na míchání, hnětení a šlehání. Kvalitní kovový kuchyňský robot s planetárním systémem pro hnětení, míchání a šlehání, s bohatým příslušenstvím, včetně nerezové mísy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky