úterý 11. dubna 2017

Sendvičovač panini

Sendvičovač vyniká svou jedinečnou elegancí, jednoduchostí a bezpečností. Desky jsou vyrobeny z nepřilnavého povrchu a lehce se udržují. Ochutnejte čerstvé sendviče a panini. Snadná údržba díky nepřilnavé úpravě pečících ploch vám celý proces vaření ještě více zpříjemní. Tefal SM193Dpredstavuje unikátny kuchynský spotrebič učený pre prípravu zapečených panini , lahodných sendvičov aj grilovaných špecialít.


Všestranný sendvičovač totiž disponuje grilovacou doskou s nepriľnavým povrchom. Oceníte jednoduchú prípravu, ale aj údržbu. S týmto modelom teda pripravíte okrem toastov i vafle a panini. Samozrejmosťou je nepriľnavý povrch.


Menšou nevýhodou je neatraktívne, biele, plastové prevedenie. Pečící plochy jsou opatřeny nepřilnavou povrchovou úpravou, tudíž se bezproblémově udržují a nic se na ně nepřipeče. How to Cook Panini In a panini press: Preheat the press.


Sendvičovač panini

Vďaka kompaktným rozmerom a možnosti skladovania vo vertikálnej polohe vám v kuchyni nebude zaberať veľa miesta. Pri príprave pokrmov oceníte nepriľnavú úpravu plôch na pečenie s jednoduchou údržbou. Bezpečnú manipuláciu zaistí tepelne izolované. Dokonale opečené sendviče a svačiny kdykoli – s tímto sendvičovačem s vysokou teplotou a výkonností vybaveným univerzálními destičkami na panini. Nejsnazší použití díky snadnému systému zamykání a nejsnazší skladování s možností kompaktního vertikálního uložení.


Vaření s ním bude ještě rozmanitější, než jste byli doposud zvyklí. Desky oplývají nepřilnavým povrchem, takže se snadno čistí. Na přístroji se nachází kontrolky, které vám usnadní práci. Díky bezpečnostnímu zámku a izolované rukojeti se vám bude.


Nejsou to žádné drahé přístroje, ale cenově se liší i tím, co umí. Pokud je v jeho moci grilovat, udělat vafle i panini , tzv. Přesto si však sendvičovač své místo mezi kuchyňskými spotřebiči zaslouží. Typickým příkladem jsou například vejce, vafle či.


Jednoduchá údržba vďaka nepriľnavej úprave pečúcich plôch vám celý proces varenia ešte viac spríjemnia. Pro náročnější uživatele je na trhu sendvičovač 3v1. Hluboká výplň a dokonalé těsnění splňuje dokonalost zlatavého opečení bez znečištění a servírování různých druhů jídel. S takovým přístrojem jistě nezažijete v kuchyni nudu. Díky nim můžete servírovat panini , předvařené maso na gril i vafle.


Nekonečné kombinace surovin, rychlá příprava a jednoduché ovládání jsou základními znaky tohoto pomocníka do kuchyně. Vyšší řady sendvičovačů Sencor zvládnou navíc i vynikající vafle a šťavnaté maso. Kloubové uchycení víka vám umožní připravit sendviče různé tloušťky.


Povrch sendvičovače je z nerezové oceli. Přípravu chutné a vydatné snídaně, svačiny či rychlé večeře s klidem přenechte sendvičovačům a topinkovačům ETA. Díky kvalitním a nepřilnavým plotýnkám budou tousty a topinky dokonale křupavé, aniž byste se museli obávat jejich připečení. Takový sendvičovač nabízí, jak již název napovídá, tři sady plotýnek představujících toustovač, vaflovač a gril.


Sendvičovač panini

Od grilu samozřejmě nelze očekávat stejný výkon jako od jeho zahradních kolegů, vhodný je tak především pro opečení zeleniny, pečiva či jemného bílého masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky