čtvrtek 6. dubna 2017

Kovové hřbety

Kovové hřbety

See what sets us apart. Health Coach Training Program. Kovové hřbety pro vazbu dokumentů. Listy jsou otočné o 360°. Pro svazky do cca 1listů 80g papíru.


Umožňuje otáčení jednotlivých listů ve svazku o celých 360°. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Bližší informace o použitých souborech cookie a jak je možné zabránit jejich používání najdete na stránce o ochraně osobních údajů. Optimální řešení pro větší počty vazeb do kovových hřbetů.


Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Zobrazit zboží i ostatních značek. Jen skladem (157x) Značka. Enroll in our health coach program today and learn over 1dietary theories.


Big Brands at Great Prices. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Hřbety kroužkové kovové. Drátěné hřbety vybírejte z řady barevných provedení. Na rozdíl od plastové kroužkové vaz. Vazače pro kovové hřbety Vazba drátěnými hřbety určuje elegantní vzhled dokumentů a nejvyšší kvalitu. Chrání dokumenty před změnou jejich obsahu.


Kovové hřbety

Kroužková vazba s důrazem na eleganci a vzhled. Plastové hřbety 2modré ks. Kvalitní pákový pořadač A4. Vnější potah z polypropylenové barevné fólie vnitřní potah ze světle šedého papíru. Kovový vázací hřbet umožňuje profesionální zpracování dokumentů.


Profesionální vazba Vašich dokumentů je synonymem vazačů pro kovové hřbety. Chcete-li navíc vazbu elegantní a trvalou je to jistě správná volba. Dokument se velmi snadno prohlíží a listy je možné otáčet o 3°C. Vazba není rozebíratelná a tudíž trvale chráněná před změnou obsahu.


Huge Savings on Fluorescent Tubes. Najděte vše, co vaše dítě potřebuje do školy, právě u nás, v této jedinečné sekci přímo pro školáčky! Free Shipping On Orders Over £45! Velikou předností kovových hřbetů je možnost otáčet listy o 3°.


Kovová vazba vypadá velmi profesionálně. Rychle a levně tak vytvoříte měnící se nabídku, otáčecí informační cedule nebo kalendáře a plánovače. Vázací hřbet Renz – elegantní kovová kroužková vazba slouží k praktickému svázání nejrůznějších dokumentů, kalendářů, apod.


Vybavte si s námi Vaší kancelář!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky