čtvrtek 13. dubna 2017

Kráječ na salámy

Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Kráječe chleba a salámů za akční ceny. Pokud si zakládáte na preciznosti a přesnosti, je pro vás elektrický kráječ ideální.


Nejen, že díky němu vypadá jídlo na talíři lépe, ale také s ním ušetříte spousty námahy i času. Při výběru je však nutné zaměřit se na několik vlastností, které činí elektrický kráječ tím nejlepším pomocníkem.

S jeho pomocí snadno nakrájíte chléb, pečivo, sýry, salámy , ovoce a zeleninu na plátky. Kvalitní nerezový nůž značky Solingen RSG s vroubkovaným ostřím je snadno odnímatelný a jeho údržba je tak jednoduchá. Pomocí otočného regulátoru plynule nastavíte tl. U všech testovaných modelů jsme se zaměřili především na sílu a kvalitu řezu zpracovávaných surovin.


Krájeli jsme například a sýry. Podrobně jsme se zaměřili například na uherské a trvanlivé salámy. Právě tady byly rozdíly často velmi značné. Zatímco nejlepší modely vytvořily kolečka velmi tenká s.

V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ. Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem. Elektrické kráječe ve vaší domácnosti jistě oceníte! Pomůže skvěle při přípravě jednohubek, kdy rovnoměrně nakrájí běžné rohlíky.


Své uplatnění má také jako kráječ na maso, které zvládne bez problémů nakrájet i lehce zmrzlé. Dále s ním uživatelé často krájí salámy , šunku a další uzeniny. Výrobce Kovopodnik Rychnov nad Kněžnou, 70. Funkční rozkládací kráječ IDEAL 17 na kliku s přísavkou pro pevné uchycení, nastavitelná tloušťka řezu plátků, Přizo. Potraviny tak nakrájíte rychle a souměrně, jako od profesionála.


Kuchyňský elektrický kráječ můžete použít tak na krájení pečiva, jakož i na maso či salámy nebo šunku, případně sýr, no a stejně dobře nimi pokrájíme i zeleninu. Má posuvné rameno a velmi ostrou čepel, která krájí přesně a rovnoměrně a bezpečněji než nůž. Odnímatelné části lze mýt v myčce. Malé rozměry a prostor pro navinutí kabelu vám usnadní skladování kráječe.


Vybavte svoji kuchyň tímto užitečným pomocníkem! Ze všeho dokáže vytvořit úhledné plátky díky kvalitnímu nerezovému noži Solingen RSG s vroubkovaným ostřím. Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní.

Symbolem TOP jsou označeny. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vynikající pro snadné a rychlé krájení těsta, masivní nerezová čepel přesně odměří jeho délku, šířku i tloušťku.


Popis: Použité i nové kráječe. S tabulkou pro převod objemu hrnku, lžíce a lžičky na. Představujeme Vám produkty špičkové kvality od firmy Status - kráječ cibule. Výhradní distribuce pro Českou republiku - Agrikol s. Uzenina z hrubě nasekaného masa s dalšími přísadami nesmí chybět v batohu každého trempa, který miluje maso a přírodu. Do malého batohu určitě připraví chleba, paštiku, kousek uheráku, turisty nebo dobře vypečené klobásy ke svým standardním potřebám jako je spací pytel, baterka, toaletní papír, nůž, otvírák na konzervy, celta, mýdlo, kartáček na zuby s. Vhodný na sušené šunky, salámy , tvrdé sýry i měkké potraviny včetně pečiva.


Ruční kráječ na salámy Saucisson. My se postaráme o doručení. Prodám ruční kráječ na chleba za 1kč. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. Krájač WESTMARK Univerzálny krájač na chlieb Traditionell: Westmark Univerzálny krájač na chlieb Traditionell je spoľahlivý ručný krájač nemeckého pôvodu s tradičným, retro nádychom.


Aj keď je určený najmä na krájanie chleba, jeho použitie je univerzálne a tak sa hodí aj na syry, salámy a ďalšie potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky