čtvrtek 20. dubna 2017

Sušák na ovoce

Sestává se ze dvou plastových tubusů, množství kovových jehlic, nožiček a několika držátek na jehlice. Ve složeném stavu zabere místo právě o velikosti těch dvou tubusů, protože všechny ostatní součásti jsou uvnitř. Sušička na ovoce je vhodná i na sušení masa, hub a bylinek.


S tímto přístrojem můžete zužitkovat prakticky veškerou úrodu a mít tak veškeré pochutiny celý rok stále po ruce. Závěsný sušák je tvořen z tří rámu vyplněných plastovou mřížkou s oky 5x5mm. Jednotlyvé rámy jsou k sobě svázány umělým lýkem pomocí třecího uzlu, díky kterému si můžete rámy posunout do libovolé výšky či náklonu.

Rámy jsou široké 24cm a dlouhé 80cm (prostor na sušení 19x75cm). Kulaté sušičky ovoce jsou typičtější variantou. Obvykle mají motor úplně dole uprostře což způsobuje, že teplo stoupá vzhůru nejvíce právě u středu.


Proto se může stát, že potraviny na okrajích nebudou usušené tak rychle jako ty uprostřed. První venkovní sušák na prádlo tohoto druhu na trhu, jedná se tedy o skutečný originál. Je vhodný zejména pro zasklené lodžie a lodžie s výklopnými okny. Jednotlivé úrovně má výškově nastavitelné.


Sušák na prádlo zabere málo místa v prostoru.

Speciální povrchová úprava je chráněna proti rzi. Používaný jen krátce , je jako nový. Závěsný dvoupatrový univerzální sušák na svetry a jemné prádlo. Můžeš sušit několik kusů oblečení najednou.


Praktický okraj s výztuhou zajistí, že ti prádlo při sušení nevypadne. Lze použít i na sušení ovoce , hub, bylinek, květin nebo přírodních dekorací. Po použití ho můžeš složit a nezabere ti.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:. Svinovací sušák prádla je vhodný pro umístění v koupelně nebo na lodžii, šnůry jsou zachyceny na samonavíjecím bubnu.


Existují i sušičky s inteligentními funkcemi, u nichž nastavíte jen druh ovoce a ony se postarají o jeho správné usušení. Vybírejte podle počtu sít.

Kvalitnější modely je možné doplnit o síťky na sušení drobného ovoce nebo čajů či o fóliové misky na sušení placek z předem připravené ovocné kaše. Velký test sušiček ovoce odhalil, že se na trhu prodávají dva základní tvary sušiček: kulatý a hranatý. O každém z nich si něco krátce povíme.


Topné těleso bývá většinou umístěno buď ve spodní nebo vrchní části. Rozměr dxvxš 100x50x50cm. Výroba a montáž venkovních a interiérových pyramid. Stavíme pro vás zahradní přístřešky pyramidálního tvaru. Zahradní pyramidu lze využít např.


Náhradní textilní vložka do moštovače - lisu na ovoce. Pro použití výhradě v lisu na ovoce na litr. Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt.


Stropní sušáky vám pomohou využít prostor ve vaší koupelně, chodbě, terase, na balkoně nebo lodžii s maximálním pohodlím. Prádlo visí u stropu, kde mnohem méně překáží a pokud je sušák nad vanou, lze se v ní dokonce sprchovat nebo koupat. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně.


Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Vítáme Vás v našem velkoobchodu domácích a zahradních potřeb společnosti ALDO s. Nabízíme široký sortiment sušáků na prádlo a to stropní sušák , rozkládací sušák , vytahovací sušák , sušák do boční stěny, harmonikový sušák , koupelnový a balkónový sušák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky