pondělí 3. dubna 2017

Kolimax nádobí

Kolimax nádobí

Firma se od svého založení zabývala výrobou nádobí. Nádobí včetně poklice lze bez obav používat v troubě až do 300°C. Nádobí je určené pro všechny druhy sporáků včetně indukčních. Dlouhodobé mytí v myčce nemá na nádobí negativní vliv. Hrnce na vaření i pečení.


Jaké by to bylo vaření bez pořádného hrnce! Víme, o čem mluvíme, proto jsme pamatovali na hrnce jako na přední kuchyňské nádobí , což je z naší nabídky znát. Zpočátku byla vyráběna pouze jedna řada lisovaného jednovrstvého nádobí bez sendvičového dna.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Už skoro let se u nás vyrábí kvalitní nádobí. Kvalita a dlouhá záruka je pro nás na prvním místě.


KOLIMAX Sada nádobí COMFORT, dílů. Prodloužená záruka let. Akumulační sendvičové dno. Lze použít do trouby a mýt v myčce. Politický duel,aký tu ešte nebol.


Poriadne ostrá výmena názorov. TV reklama odvysílaná na Prima Love od 19. This feature is not available right now. Please try again later. Nádobí Premium je vyrobeno ověřenými postupy s nadčasovým designem.


Sada dílů - hrnců s poklicemi. Nerezavějící potravinářská ocel. Možnost použití v troubě do 300°C a mytí v myčce nádobí. Kolimax Sada nádobí PREMIUM, dílů.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Praktická sada nádobí patří do každé domácnosti nadšené kuchařky či kuchaře. Díky ní budete mít po ruce vše potřebné ve stejném designu.


Kolimax nádobí

Nákupem více kusů najednou ušetříte často také nemalé peníze. Za zmínku určitě stojí také profesionální řada nádobí Silampos, která je vyráběná v Portugalsku. Z titanového nádobí jsme pro vás vybrali německou firmu BAF, se kterou. Tato tradiční česká sada hrnců a kastrolů je mezi zákazníky oblíbena díky svému funkčnímu designu a kvalitě. Třívrstvé sendvičové A-THERM dno šetří energii i čas.


Historie výroby českého nádobí z nerezavějící oceli začala před více než padesáti lety v Brně. Vhodné na všechny tipy ohřevu včetně. Zpočátku se vyráběla pouze jediná modelová řada jednoduchého nádobí bez sendvičového dna. Po několika letech došlo k doplnění technologického vybavení a nádobí se začalo vyrábět s dvouvrstvým.


Kolimax nádobí

Samozřejmostí jsou poklice z tvrzeného bezpečnostního skla s parním ventilem a díky oblým úchytkám s přerušenými tepelnými mosty budou hrnce dobře sedět v ruce. Sady nádobí ) Hodnocení produktu: (recenzí) - Určeno pro styk s potravinami. Lze umývat v myčce na nádobí.


Vyrobeno z potravinářské nerezavějící oceli obsahující chromu a niklu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky