středa 19. dubna 2017

Nůž s křesadlem

Nejenže je robustní, flexibilní, extrémně ostrý a univerzální, ale také je vybaven křesadlem z. Nejprodávanější nože s pevnou čepelí. Acta Non Verba P2Mk. Nůž s křesadlem LMF Swedish Fire. II Stonewash, plain edge, leather.


Taktický nůž ENERGY SURVIVAL je velice praktický nůž do nepříznivých situací i na zálesácké táboření! MoV je ostře broušená do praktického esovitého tvaru s pilovitým ostřím u rukojeti - pro efektivnější a snažší řez! Horní část čepele je ostře. Silný a odolný zálesácký nůž s protiskluznou rukojetí potaženou Santoprenem vhodný pro náročné úkoly v přírodě.


Křesadlo je důležitá výbava každého zálesáka! Robustní, univerzální nůž s křesadlem zabudovaným v rukojeti. FireKnife je výsledkem spolupráce mezi Light My Fire a Mora of Sweden, která vyrábí prvotřídní nože již 120let. Profilově broušená čepel z materiálu Sandvik 12C2 pogumovaná rukojeť.


Dodáván v plastovém pouzdře s klipem pro zavěšení. Užitečný nůž Swedish FireKnife od Light My Fire. K noži patří pouzdro s klipsou pro připnutí a křesadlo Swedish FireSteel. Neznám výraz nůž skládací,rodiče i škola mě učili nůž zavírací. Nůž je lehký,dobře se drží levou i pravou rukou,otevírací pružina i pojistka fungují dobře.


Drobné práce,na které jsem si nůž pořídil, s ním zvládám docela dobře. Nože pro každodenní nošení s pevnou čepelí a skládací nože do kapsy. V naši nabídce naleznete levné nože, ale hlavně kvalitní nože od známých výrobců z celého světa. V nabídce křesadel naleznete kvalitní a originální křesadla vlastní výroby značky JuBö Bushcraft Firesteel - dubňáky, populární křesadlo Light My Fire nebo nůž s křesadlem Light My Fire Swedish FireKnife.


Záruka: roky Taktický nůž BLACK ARMY s kovovým hrotem. Nůž Joker Nordico CN115-P s křesadlem Vysoce odolný survivalový nůž Nordico s pevnou čepelí, která je vyrobena ze švédské nerezové oceli Sandvik 14C28N. Ostří je plošně broušeno.


Exkluzivně najdete v naší prodejní síti kempingové nože PATRIOT, a to jak s pevnou čepelí, tak univerzální skládací nůž se zahnutou čepelí a skládací nůž s křesadlem ideální na víkendové výlety do přírody. Nůž ESSEX pevná čepel s křesadlem ČERNÝ. Nůž KEssex je ideální na outdoorové aktivity a jako nástroj do přírody. Díky svojí konstrukci je vysoce odolný a díky integrovanému křesadlu máte k dispozici i stálý zdroj ohně.


Garberg je mimořádně oblíbený outdoorový nůž s full tang konstrukcí. DLC (diamond-like carbon). Velmi robustní ale zároveň celkem kompaktní nůž s hladkou a leštěnou dřevěnou rukojetí. Dřevo Pakkawood je výjimečný materiál velmi příjemný na dotyk, je pevné a odolné vůči vlhkosti a jiným nepříznivým vlivům.


Velký myslivecký nůž s užitečným křesadlem. Skladem na centrálním skladu, V pátek 3. Celokovový nůž Bushman od firmy Cold Steel, rukojeť je tvarována tak, že je možné nůž nasadit na tyč a použít jako kopí. Součástí balení je plastové pouzdro Secure-Ex, ve kterém je umístěné magnéziové křesadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky