pátek 14. dubna 2017

Hotel opus polička

Záleží nám na Vašem pohodlí a přejeme si, aby Váš pobyt v Hotelu OPUS splnil veškerá Vaše očekávání a Vy jste od nás odjížděli spokojení a především příjemné odpočatí a plní nových zážitků. Náš hotel si Vám proto dovoluje nabídnout komfortní a stylové ubytování v příjemném prostředí královského. The hotel is a high, seven-storey building. Ubytování hotelového typu 3m od centra města Poličky. Nově zrekonstruované pokoje s vlastní koupelnou, WC, balkonem, varnou konvicí, TV,.


Při toulkách okolím našeho města budete překvapeni i zachovalou lidovou architekturou. Město Polička je obehnáno původními, dnes zrekonstruovanými hradbami s věžemi, je možné se po nich projít s průvodcem, který Vám podá další zajímavé info o městě. Uvnitř hradeb je historické centrum s barokní radnicí.


Hotel se nachází na okraji historického centra města Poličky - původní kamenné hradby z 2. Jakuba s rodnou světničkou světově uznávaného hudebního skladatele B. Martinů, a mnohé další. Hotel nabízí ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích s vl. Bez navýšení a provizí. Great savings on hotels in Polička, Czech Republic online. Good availability and great rates.


Hotel opus polička

Read hotel reviews and choose the best hotel deal for your stay. Opus XVI offers you unique and luxurious rooms located in the very heart of Bergen. Each room is individually designed with a classic yet modern design.


Navštivte Poličku, malebné městečko ve východních Čechách! Hostům je k dispozici bezplatné parkoviště přímo u hotelu, nehlídané. Hotel Opus se nachází několik minut chůze od centra města. Set in Polička , in the charming tourist destination of Střední Morava, the Hotel Pivovar Polička can be found.


Single, double and multiple-bedded rooms are available. Local restaurant can be used for catering. House pets can be accommodated with no extra charges. You can use wireless internet connection free of charge.


Na podkově 8 Bystré (in the distance of 1 km from Polička ) The three-star Hotel Bystre is located in the centre of Bystre in the beautiful countryside near Policka. Provozujeme hotel s možností ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích. Každý pokoj disponuje vlastím sociálním zařízením a balkónem. Součástí hotelu je nehlídané parkoviště přímo u objektu.


Nabízíme možnost ubytování s domácím mazlíčkem. K ubytování si lze objednat stravování formou snídaní. A number of activities are offered in the area, such as golfing and cycling. V databázi ubytování města Polička na stránkách Hotel.


Address: Tylova 11 Polička Museum of curiosities and photography Address: Lezník 10 Polička Polička - Town hall and city gallery Baroque town hall built in place of the former gothic one. The architect was mosr probably František Maxmilián Kaňka. It is a monumental two-storey palace type building with a mansard roof and tower.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky