úterý 25. dubna 2017

Dtest odšťavňovače

Přípravu domácích šťáv ze zeleniny a ovoce zajistí odšťavňovače. Test odšťavňovačů ukázal, že zatímco jeden je pomalý a náročný na čištění, druhý má zase menší výtěžnost a je hlučnější. Před koupí odšťavňovače je třeba si dobře promyslet, k jakému účelu a jak často jej budete používat.


Výběr ale nekončí tím, že si stanovíte typ přístroje. Pozor si dejte také na jeho vlastnosti, třeba velikost plnícího otvoru, délku kabelu nebo hmotnost.

Od té se odvíjí, jak velké kusy ovoce a zeleniny můžete do odšťavňovače pěchovat. U modelů se slabším motorem potom bývá tento rozměr okolo cm. Je to hlavně z bezpečnostních důvodů, slabší motor by nemusel větší kusy surovin zvládnout, s. Jeho odšťavňovače patří k nejprodávanějším na našem trhu. Důvodem je především cenová dostupnost.


Nejlevnější přístroj pořídíte už cca od 6korun. Vybrat si můžete ze šnekových i odstředivých modelů. BOSCH – Německá značka Bosch nabízí odšťavňovače spíše s nižším nebo průměrným výkonem.

Nejnáročnější na přípravě lahodné šťávy z odšťavňovače je vlastně samotné očištění suroviny, z které šťávu plnou vitamínu připravujete a proces mytí odšťavňovače na konci odšťavňování. V případě kvalitního a praktického odšťavňovače však i samotné omytí odšťavňovače trvá jen několik minut. Doporučení časopisu dTest.


Odšťavňovače jsme v minulosti testovali, jenže od té doby už uplynulo dost času. Je nám líto, že Vám nemůžeme pomoci při výběru odšťavňovačů, neboť pro letošní a ani pro příští rok je nemáme zařazeny v testovacím plánu. Výběr toho nejlepšího odšťavňovače není vůbec jednoduchá záležitost.


Před výběrem je potřeba zohlednit řadu různých faktorů. Připravili jsme si pro vás průvodce a test odšťavňovačů, které vám s výběrem pomohou. To, co si musíte rozhodnout v první řadě, je typ odšťavňovače , o který máte zájem.


Základní typy odšťavňovačů. Existují dva, respektive tři, ze kterých budete vybírat – odstředivé, šnekové a také mechanické, které se nacházejí na pomezí odšťavňovačů a lisů. Odporúčanie časopisu dTest.


Budeme se snažit test odšťavňovačů udělat. Chceme, aby výrobky se stejným obalem byly stejně kvalitní napříč Evropou. Podpořte naši snahu vyjádřením nesouhlasu s dvojí kvalitou na sociálních sítích a sledujte vývoj kauzy na těchto stránkách.


Okolo populárních odšťavňovačů se vyskytuje spousta mýtů a polopravd. Na ně si posvítila francouzská spotřebitelská organizace UFC Que Choisir, která v laboratoři otestovala, zda odstředivé odšťavňovače ničí vitamíny, zda jsou pro zdravou stravu vhodné čerstvé šťávy bez vlákniny, či zda jsou vhodné diety založené pouze na konzumaci džusů a smoothies.

Test : Testy výrobkov, rady pre výber, upozornenie na nebezpečné výrobky, riešenia problémov spotrebiteľov a ešte viac. Objektívne, nezávisle, bez reklám. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Pro méně náročné uživatele bude tento přístroj pravděpodobně zbytečně drahý a rozměrný. Někdo rád tráví hodiny v kuchyni přípravou čerstvého jídla, někdo zase preferuje rychlou přípravu bez nadbytečných úkonů. K rychlému ohřátí pokrmu snadno dopomůže mikrovlnná trouba, většina modelů v sobě ale skrývá ještě širší využití. Zdroj: Český statistický úřad). Recenze a srovnávací testy nejlepších produktů včetně návodu jak vybrat zdarma pro vás.


Vybrat ten správný produkt nikdy nebylo jednodušší!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky