úterý 11. dubna 2017

Kapesní nůž rybička

Vítejte na e-shopu Česká rybička. Kapesní zavírací nůž rybička je ideálním dárkem pro každého. V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tato rybička nechyběla snad v žádné chlapecké kapse.


Dnešní zavírací kapesní nůž rybička se oproti původnímu typu liší čepelí z nerezové oceli a rukojetí ze slitiny zinku, ale i lehce pozměněným tvarem rukojeti. Díky praktickým rozměrům ho můžete mít vždy po ruce. Victorinox, Cold Steel, Opinel a dalších. Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit ( a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let) - rybička je nostalgická záležitost, u. Pořiďte si tento legendární nožík i vy, tentokrát s vaším vlastním nápisem na čepeli. Na nůž si můžete nechat vygravírovat věnování, datum výročí, iniciály či jakýkoliv jiný text.


Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme. Zavírací kapesní nůž rybička patří mezi nejslavnější modely nožů celého světa. Stříbrná verze byla zamýšlena pouze jako limitovaná edice, která se přes vysokou cenu nebude příliš prodávat. Během několika týdnů však poptávka překročila skladové zásoby a tak byla zařazena mezi standardní nabídku.


Nůž byl původně vyráběn z uhlíkové oceli, ale často se rozpadal a rezavěl, dnes je však čepel vyráběna z nerezové oceli a střenky ze zinkové slitiny. Nůž je neobvyklý svým tvarem zvířete. Vzpomínáte si na svůj první nožík? Celokovová konstukce, ikonický design ! Rybička - kapesní nůž 130-NZn-1. Jedná se o velmi praktické pomocníky.


Využití snadno nachází v běžném životě. Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních.


Kapesní nůž rybička

Na první pohled zaujmou různé designy a materiály rukojetí. Proto neváhejte a vyberte si kapesní zavírací nůž , který vás. Tento nůž je certifikovaný jako Regionální výrobek a jeho historie se píše již 1let.


Nůž kapesní skládací rybička VENDA. Nepostradatelný nůž pro malé kluky, ať už jim je let, nebo 50. Army a outdoor shop Armed je nabízí také. Na přání je možné v dětské úpravě - tj.


Kapesní nůž rybička

Vhodné pro malé děti jako první nožík, například pro práci s modelínou, voskem. Autor původního návrhu nože ve tvaru rybičky zatím není znám. Prokazatelně se však tento nůž vyrábí již více než sto let v Mikulášovicích. Je to jeden z mála výrobků světa, jenž dokázal oslovit a stále oslovuje generace lidí již několik desítek let a díky své výjimečnosti je rybička nejprodávanějším nožem z produkce firmy Mikov. Pozlacená verze byla původně pouze netradičním nápadem, který si získal mezi.


Inzerát Kapesní nůž rybička - Mikov v okrese Brno-město, cena dohodou, od zatopekna Sbazar. Popis: Prodám kapesní nůž rybička - Mikov. Osobní převzetí v Brně, popř.


Kapesní nůž rybička

Opavě, možnost zaslání poštou nebo přes zásilkovnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky