pátek 14. dubna 2017

Plastový kanystr 25l

ORIGINALITY Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. Plastový kanystr (sud) 25l s kohoutkem. Je vhodný na potraviny, jako sud na kvašenou šťávu, na burčá. NATUR 850G STOHOVATELNÝ VČETNĚ UZÁVĚRU. Velký kanystr 25L UN transparentní.


Naše cena 14Kč (EUR) skladem.

Více informací od 1Kč. Kanystr na PHM plastový l. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal.


Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Dostupnost na dotaz, k dodání obvykle do prac. Vyrobený z nebarveného polyethylenu HDPE, vhodný na potraviny.


Stohovatelný plastový kanystr o objemu 25l s vnitřním průměrem hrdla cm.

Víčko obsahuje těsnění. Prodám větší množství plastových kanystrů 25l. Jsou vhodné na užitkovou vodu, oleje, naftu, benzín, apod. Nejsou vhodné na pitnou vodu.


Snadná manipulace a jednoduché plnění díky inovativními provedení kanystrů. Mobilní polyetylenové kanystry na nebezpečné kapaliny a pohoné hmoty naftu a benzín. Využití stohovatelného kanystru je všestranné: bytová chemie, potravinářství, auto kosmetika, prací prostředky atd. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost.


Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Vhodný pro přepravu a skladování tekutin. Svou konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal.


Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora. Mohu poslat přes Zásilkovnu za Kč při platbě předem na účet nebo Kč na dobírku. Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy.


Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů. V nabídce máme použité a nové kanystry s UN certifikací, víčka s odvzušněním i bez. Kromě vody lze tedy také skladovat pohonné hmoty a jiné i těkavé látky.

Pokračováním v prohlížení této stránky vyjadřujete souhlas se zpracováním souborů cookies a poskytnutím osobních údajů. Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování. Inzeráty kanystr 25l - aktuální inzeráty na Sbazar. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kanystr 25l. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l. Má velký šroubovací uzávěr, madlo a jednoduchý kohoutek. Praktický kanystr na vodu od značky Easy Camp s pohodlným držadlem a hubičkou pro snadné nalévání.


Pojme litrů tekutirny skrze šroubovací široký uzávěr. Díky speciálnímu tvaru spodní plochy lze kanystry stohovat. Jeho konstrukce je spíše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky