úterý 25. dubna 2017

Forma na laskonky

Preto je lepšie nerobiť laskonky odoka, ale kúpiť si špeciálnu formu na laskonky , v ktorej je možné urobiť všetky rovnako. Forma je vyrobená z plastu. Práca s ňou je jednoduchá, ale chce to trochu trpezlivosti. Formy na laskonky sa kladú na vymazaný pekáč alebo papier na pečenie.


Do jednotlivých otvorov sa potom nalieva. Práce s ní je jednoduchá, ale chce to trochu trpělivosti.

Jakmile je vše připraveno, forma se pouze opatrně odstraní a pekáč se dá do. Jednoducho položíte šablónu na plech vyložený papierom na pečenie, rozotrite stierkou po šablóne snehovú hmotu a formu odklopíte. Rozmery: forma 18x30x4cm, jedna laskonka 5xcm.


Jednoduše položíte šablonu na pečící papír na plech, rozetřete stěrkou po šabloně sněhovou hmotu a formu odklopíte. Rozměry: forma 18x30x4cm, jedna laskonka 5xcm. Dáme piecť na 1stupňov asi15minút!


Laskonky sa majú sušiť a nie piecť tak určite bude veľmi sklamaný a môže ich zrovna vyhodiť ostanú mu len zhorené placky keď už pridám pravý recept na laskonky tak chcem aby sa druhému vydaril nie aby bol sklamaný z výsledku či ti asi nie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plastová forma (šablona) pro přípravu domácích laskonek. Velikost jedné laskonky : x cm. Na celé šabloně je formiček. Pro snadnou přípravu těsta nabízíme směs na laskonky. Nedávno som si kúpila novú formu na laskonky , lebo starú som pri sťahovaní zabudla zobrať so sebou.


V nej som mala vložený aj odskúšaný recept, takže mi to bolo dosť ľúto. K tejto novej forme bol priložený recept. Dnes som ho znovu vyskúšala a je perfektný. Možno ešte lepší než ten môj pôvodný. Na fotke mám dve formy sice už dosť staré ( cca r., ale zato sa nezlomia a stále slúžia :o)veľká na normálne laskonky a maličké tzv minonky.


Tradiční recept na laskonky vyžaduje trochu víc zručnosti, zkušeností a pevné nervy, nicméně výsledek určitě stojí za to. Pro méně odvážné existuje na laskonky ještě jeden, zjednodušený postup, jehož výsledek ale od tradičního jen těžko rozeznáte. Naše laskonky - recept: Cukry a bílky vyšleháme v tuhý sníh a přidáme kokos.


Na plech vykydneme lžičkou do tvaru oválu.

Připravte si oblíbené domácí laskonky. V silikonové formě DELLA CASA je vyrobíte snadno, rychle a se zaručeným výsledkem. V čem jsou formy DELLA CASA výjimečné?


S formami DELLA CASA se do přípravy oblíbených pochoutek může sebevědomě pustit každý. Nejlevnější oříšky Šablona - forma na laskonky - kulatá ks. Počet hotových laskonek z jedné šablony - 5ks (již slepené krémem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky