úterý 25. dubna 2017

Čerpadlo whirlpool

Motorek pro vypouštěcí čerpadlo myčky. Odčerpává z myčky použitou vodu. Pravidelná údržba filtrů ve sběrné nádobě myčky prodlužuje živostnost celého vnitřního vybavení myčky. Oběhové cirkulační myčky Whir. Domáce spotrebiče od svetového výrobcu Whirlpool.


Práčky a sušičky sú rýchlejšie, preto počas dňa vyperiete viac bielizne. Pripojenie kábla k čerpadlu je na klasické dutinky. V novších typoch práčok je použitý konektor, objednajte si čerpadlo s týmto konektorom, prípadne stačí kábel odcvaknúť a použiť dutinky.


Odborne poradíme a diel dodáme už na druhý deň, spoľahlivosť je na 1. Keďže ide o najviac predávanú značku u nás, s náhradnými dielmi nie je veľký problém, najbežnejšie používané sú na sklade a viem ich dodať veľmi rýchlo. Na starších typoch s označením AWT bude pravdepodobne čerpadlo , ktoré má pripojenie káblov na klasické zasúvacie dutinky. Originál s konektorom je len celé čerpadlo. Vo väčšine značkách práčok je použité univerzálne značky Plaset, nahradené motorčekom značky Askoll.


Čerpadlo whirlpool

Spoznať sa dá podľa toho, že má tri skrutky na uchytenie, iné typy motorčekov majú uchytenie tzv. Bez DPH: 1€ Detail. Dalo by se vlastně říct, že o nich víme skoro vše.


Příkon 25W - (dodáváno výrobcem jako náhrada za původní čerpadlo 30W). Konektory dopředu spojené do svorkovnice. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Stáhněte si zdarma veškeré užitečné dokumenty pro spotřebiče Whirlpool. Ceníky, katalogy, montážní schémata, příručky, návody či energetické štítky. Ak sa neprijmú núdzové opatrenia, skôr alebo neskôr sa vážnejšie problémy začnú pompom a zvyčajne zlyhajú. Whirlpool obehove cerpadlo najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Aby ste tomu zabránili, pochopíme, ako čistiť vypúšťacie čerpadlo v práčke. Ako pochopiť, čo je problém v čerpadle? Jestliže se shoduje tvar tělesa filtru a typ konektoru s vaším původním čerpadlem, bude pasovat.


Čerpadlo whirlpool

Vypouštěcí magnetické čerpadlo je náhradní díl pračky WHIRLPOOL AWG 86 AWZ10 AWL400. Výrobní číslo najdete na výrobním štítku spotřebiče, klikněte zde pro nápovědu. Souhlasím se zpracováním osobních údajů: Ú. Některé novější pračky mají odtokový filtr i vypouštěcí čerpadlo v nepřístupné části. Výrobci je označují jako „samočisticí“. Pokud se vám v takové pračce ucpe filtr nebo čerpadlo , musíte rovnou zavolat.


Mezikusy pračka - sušička) Hodnocení produktu:. NÁHRADNÍ DÍLY Náhradní díly pračky Čerpadla pračky Čerpadlo pračky WHIRLPOOL. Cena s DPH : 5Kč Cena bez DPH: 4Kč: na objednání.


Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky