úterý 18. dubna 2017

Bezlepková pekárna

Výroba čerstvého bezlepkového pečiva, bezlepkových dortů, moučníků a jiných dobrot. Bezlepkový makovník Liška. Jak to u nás po rekonstrukci vypadá, se můžete přesvědčit sami.


Přijďte ochutnat naše pečené dobroty a také mexickou kávu a čaj ze Srí Lanky. Pečujte o sebe - my pro Vás pečeme a vše Vám pošleme až domů!

Vyrábíme čerstvé bezlepkové pečivo,bezlepkové bagety, bezlepkové rohlíky,bezlepkové koláče,bezlepkové chleby,bezlepkové zákusky,bezlepkové dorty,bezlepkové těstoviny. Společnost Jizerské pekárny se svou více jak letou tradicí nabízí chléb a pečivo, cukrářské výrobky, knedlíky, lahůdky a bezlepkové výrobky. V případě, že si zvolíte osobní odběr na prodejně, vezměte prosím na vědomí, že se jedná o nezávislé subjekty třetích stran a že cena u těchto prodejců nemusí být shodná s cenou uvedenou v e-shopu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, mohou být sdíleny se třetí stranou.


Pekárnu doporučujeme všem, kteří si s pečením chtějí vyhrát a hledají co nejvíce možností, programů by mělo náročné uživatele uspokojit. Cílem této stránky je ukázat zákazníkům, kde si mohou pochutnat na pizze bez lepku.

Zlepšit komfort dostupnosti tohoto výrobku a dále se snažit rozšiřovat informace související s bezlepkovou stravou. Pokud jste pizzerie, hotel, restaurace a chcete rozšířit nabídku, přivést k vám tak nové zákazníky, kontaktujte nás! Naše filozofie je jednoduchá.


Všichni kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s. Nabízíme velký výběr bezlepkových potravin. Najdete u nás bezlepkové mouky různých druhů, pečivo, strouhanky, bezlepkové směsi na pečení a přípravu pokrmů, bezlepkové těstoviny a spoustu dalšího.


Jedinečná receptura, jedinečná chuť, zaručená čerstvost. Díky svému živému kváskovému základu je chléb i po několika dnech ve výborném stavu. Strukturou i chutí se velmi blíží běžnému chlebu, který. Mouka bez obsahu lepku je cenově přijatelná a rozhodně vás vyjde levněji než každodenní nákup předraženého bezlepkového pečiva. Navíc se nebudete muset omezovat pouze na bezlepkové pečivo, které má vaše.


Pekárna Novosedly dodává bezlepkové pečivo vždy v úterý a čtvrtek. Objednávky přijímáme min. Vybíráme nejlepší produkty na trhu a spolupracujeme s prvotřídními českými i zahraničními dodavateli bezlepkových potravin.

Naším cílem je nabízet kompletní sortiment potravin určených pro bezlepkovou dietu v té nejlepší kvalitě a čerstvosti – od A do Z. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Odložený start, Displej, 9W, Program bezlepkové pečení. Lahodný křupavý chléb včetně bezlepkového, výborný jogurt nebo těsto k přípravě dortu, to vše zvládne tato domácí pekárna snadno a rychle díky přednastaveným programům.


Na výběr z balení 5kg, 10kg a 25kg. Vaříme pro Vás bezlepkové hotovky. Popis: Domácí pekárna s programem bezlepkové pečení, odloženým startem a dalšími automatickými programy. Hnětací nádoba s kvalitním nepřilnavým povrchem a jedním hnětačem. Jsme malé rodinné pekařství v Praze na Zličíně, které se specializuje na výrobu zdravějšího mlsání a mlsání pro osoby se sníženou snášenlivostí na lepek a pro vegany.


Pečeme slané i sladké, naší produkce je vhodné pro vegany a je vyráběno z BIO surovin. Ke slazení používáme třtinovou šťávu a sirupy. Běžně pro vegany nabízíme např.


Již delší dobu funguje v Praze malá bezlepková pekárna „Sweet Life Gluten Free“, ale až nyní se mi ji podařilo navštívit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky