čtvrtek 13. dubna 2017

Rohnson r 9116

Rohnson r 9116

Je vhodný do místností o rozměru m čtverečných. It is suitable for rooms measuring square meters. See all the product information. Tekintsd meg a termék információit. Multifunkčný odvlhčovač s automatickou funkciou proti zamrznutiu pracuje pri teplote v rozmedzí od 5–°C.


Multifunkční odvlhčovač s automatickou funkci proti zamrznutí pracuje při teplotě v rozmezí od 5–35°C. Staré domy, chalupy alebo pivnice majú svoje čaro, ale niekedy dokážu pekne rozhnevať vlhkosťou. Takéto prostredie je predovšetkým z dlhodobého hľadiska nebezpečné pre zdravie a tak po odstránení príčiny nastupujú odvlhčovače.


Výhodou tohoto odvlhčovače je i automatická funkce proti zamrznutí. Stojanový ventilátor v jedinečném designu se dvěma řadami lopatek pro maximální výkon. Rohnson R -8je velmi výkonný, přesto překvapí svým tichým provozem.


Díky lopatkám je cirkulace vzduchu efektivnější. Vybrat si můžete ze tří rychlostí a tří režimů – normální, vánek a spánek. Kondenzační nádoba má objem litru, která je zajištěna proti zamrzání v zimě, hladina kondenzátu je indikována a přístroj se automaticky vypne v případě, že je nádoba plná.


Maximální výkon odvlhčování je litrů za hodin. Odvlhčovač vzduchu je určen pro optimální velikost místnosti do m2. Hack for Soap Scum Removal: Clean your shower and tub in less than minutes - Duration: 22:47. Разполага с таймер за самоизключване до часа. След спиране на тока се включва сам.


Има възможност за постоянен дренаж. Притежава електронна настройка. Akár m²-es helyiségekben is képes megfelelő szinten tartani a levegő páratartalmát. Automatikusan újraindul áramkimaradás után, emellett fagyásgátló funkcióval is rendelkezik, így hosszabb. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Hodnotenie produktu:. Kötet a kondenzátum liter.


Az Ön biztonsága érdekében a készülék automatikusan kikapcsol, ha kitölti a tartály és a kondenzvíz tartály szintjelző. Bizonnyal értékelni és mosható szűrő télen és. За площ до 80m² , Компресор с екологичен охлаждащ газ – R134A , Вместимост на резервоара за вода: 3. ROHNSON - R 1(R112), 5ks. Akár m2-es helyiségekben is képes megfelelő szinten tartani a levegő páratartalmát. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Виж промоции и отстъпки. Hasonló termékek kedvező áron. Nakúp lacno v pohodlí domova. C-° C, časovač až 2-4hod.


Предлагаме високо качество на супер цени.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky