pátek 28. dubna 2017

Dortové svíčky

Dortové svíčky , Vsepropeceni. Svíčky na dort rozhodně patří. Když už ne kvůli tomu, aby vyjadřovaly počet let oslavence, tak alespoň proto, aby bylo po přípitku co sfouknout.


Osobní odběr Objednávky je možné vyzvednout osobně ve skladu v Hořovicích. Ozdoby na dort jako svíčky , nápisy, mini balonky, fontány, čísla, písmena a jiné dekorace, košíčky a doplňky na cup cakes, mini girlandy, zapichovátka u největšího party eshopu v ČR.

U nás si můžete vybrat dortové fontány pro dospělé, ale převážná většina je určena dětem. Nabízíme krásné Disney motivy, ze kterých si vybere každý. Délka chrlení jisker je vteřin. Třešničkou na dortu budou zapálené svíčky , které oslavenci splní jeho narozeninové přání.


Vybrat si můžete z již vytvořených jmen, nebo si složit vlastní nápis z jednotlivých svíček, či zvolit číslo na významné jubileum. Byly testovány pro styk s potravinami. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing.

Nedovedeme si bez nich představit narozeninový dort, adventní věnec, vánoční stromeček, křtiny, romantické chvilky nebo relaxační koupel. A v případě, že je věk tak vysoký, že by svíčky stály více, než dost sám, doporučujeme zvolit naše nejlevnější svíčky na dort. Další variantou jsou svíčky tématické - fotbalový míč pro tatínka sportovce a růžový poník pro malou princeznu. Nebo vzplanete pro barevně hořící svíčky ? Jednou z věcí co nejvíce potěší na dortu je jistě krásná svíčka.


Vybírejte z velké nabídky licencovaných svíček, které rozzáří nejen dětská očíčka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Olejové svíčky MEMORIA: Značkové olejové svíčky.


Jako jediné olejové svíčky na našem trhu mají cerifikát kvality RAL. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vynikající pro zdobení dětských dortů, vyrobeno z kvalitního parafínu, knoty z přírodního vlákna. Rozhodněte se, jetli použijete svíčky ve tvaru číslic nebo bude počet svíček odpovídat vě.


Vyberte si vše pro Vaše oslavy - dortové svíčky , balónky, girlandy, brčka, serpentýny, lampiony, aj. Nabídka je skutečně pestrá a jistě vyberete ty nejlepší dortové svíčky.

Ozdobit jimi můžete jakýkoliv moučník, kterým chcete. Baby party Téma It´s a boy - Je to chlapeček It´s a girl - Je to holčička. Potřebujete cenově výhodné standardní krabice na dorty? Nebo elegantní dortové krabice s celoplošným tiskem?


Vyberte si z naší nabídky a při větších odběrech využijte množstevních slev. A nezapomněli jste objednat papírové dekorační krajky pod dorty? Ruční výroba svíček – Holice v Čechách, Pardubický kraj. Adventní svíčky , hřbitovní svíce, vonné čajové svíčky , kostelní svíce, vánoční a velikonoční svíce, parafínové válečky, valentýnky, kompozitní svíčky , koule, dortové svíčky či diodové svíčky. Jak již název napovídá, jsou určeny především k dekoraci narozeninových dortů, ale jejich krása a kvalita světla umožňuje i jiná využití.


Nemusíte se obávat, že by vosk nakapal do dortu. Praktický stojánek přebytečný vosk zachytí a dort nebude nijak ohrožen. Dopřejte oslavenci možnost sfouknout svíčku a něco si přát. U nás zakoupíte nejen dortové svíčky číslice, ale i další tvary, velikosti a modely.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky