pátek 28. dubna 2017

Krouhač zeleniny moulinex

Free Shipping Available. Zamilujete si jeho kompaktní rozměry a širokou škálu funkcí, které dokáže zastoupit. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny.


Hrubý nástavec – lze využít pro strouhání zeleniny do polévek, placek, salátů apod. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Nástavec na vlnité plátky – využijete pro ozdobné krájení ovoce i zeleniny.


Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Je jen na Vaší fantazii, k čemu kráječ využijete. Díky jednoduchému ovládání a snadné výměně jednotlivých nástavců Vám krájení potravin zabere minimum času.


Jednoduché a praktické! By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you offers and services tailored to your interests. Různé druhy kotoučů, disků pro krouhač zeleniny Bartscher GMS601.


Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nastrouhat potraviny na tři různé hrubosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ve výbavě má navíc nástavec na bramboráky.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. V případě nouze – mrazák, chladnička atd.


Elektrický pomocní pro strouhání prakticky čehokoliv. Skladování je velmi snadné a prostorově nenáročné díky šikovnému provedení. Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda. Pět kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní. CL - krouhač zeleniny Robot Coupe.


Zpracovává syrovou zeleninu. Krouhám i zelí na salát, jsou z toho takové jemné. Profi přístroj, výborná italská kvalita, super cena! Velkokuchyňské elektrické struhadlo na sýry a krouhač zeleniny.


Inovativní přístroj zastřešený patenty! Kráječe a krouhače jsou. Příprava vašich denních porcí ovoce a zeleniny nebyla nikdy jednodušší! Na kuchyňské lince vypadá skvěle díky nádhernému rubínově červenému povrchu a šikovnému úložišti pro napájecí kabel.


Kompaktní design a praktické uložení integrovaného příslušenství. Další nákup K nákupnímu košíku K nákupnímu seznamu. Krouhač jsem koupil své 85leté mamince, protože už nezvládá strouhat na obyčejném struhadle.


I ve svém věku jeho používání a obsluhu zvládá bez problémů což hovoří za vše. Kvalitu mixování hodnotím záporně, protože on mixovat vůbec neumí, je to totiž krouhač , tak krouhá a strouhá, což umí dokonale. Na doporučení zde z diskuse jsem si koupila Silver crest z Lidlu, mám ho třičtvrtě roku a dělám hodně zeleninové saláty, bromboráky, cukeťák. Moulinex struhadlo na zeleninu.


Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Stačí jen párkrát zatočit kličkou a máte například nakrájenou zeleninu na salát. Ruční kuchyňský krouhač pro snadné nakrouhání zeleniny nebo ovoce je šikovný pomocník do každé kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky