úterý 18. dubna 2017

Mikrovlnná trouba do horní skříňky

Může se pochlubit elektronickým ovládáním s digitálním displejem a hodinami a. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Vhodné do horní skříňky kuchyňské linky.


MIKROVLNNÁ TROUBA VMT 3X VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA elektronické ovládání nerezový vnitřek trouby vhodná pro instalaci do horní nebo boční skříňky objem trouby l výkon 7W o. Na výběr máte z programů vaření, čas ( do min.) a výkon vaření si můžete nastavit i manuálně.

Disponuje nenápadným černým povrchem, elektronickým ovládáním a objemem litrů. Přístroj má rovněž funkci rozmrazování, časovač do min. Se svým moderním vzhledem se hodí skvěle do každé kuchyně a je užitečným pomocníkem při vaření jakéhokoli. Trouba má elektronické ovládání, lakovaný interiér a barvené provedení je nerez. Vnitřní objem trouby je litrů a patří do designu FLAT.


Indukční trouba Whirlpool, jediná na trhu, nabízí přímý ohřev speciální indukční desky zapojené do systému uvnitř trouby, která přímo ohřívá na ní umístěné nádobí. Proti běžné troubě spotřebuje indukční trouba až o méně energie a času. Funkce Steam – Rychlé a zdravé vaření v páře se speciálně navrženou parní nádobou a předpr.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat.


Mikrovlnné trouby už nejsou to, co bývaly. Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Ta umožní rychle dosáhnout vysokých teplot a na speciálním Crisp talíři zahřívat pokrm ode dna.


Vestavná mikrovlnná trouba v černém provedení o objemu litrů disponuje stupni výkonu. Díky tomu je veškeré pečení krásně rovnoměrné. Tam, kde se bojuje o každý centimetr místa, může přijít vhod kompaktní mikrovlnná trouba s vařením v páře, kterou lze zabudovat do horní skříňky kuchyňské linky. Parní trouba zvýrazní přirozenou chuť potravin. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Stačí mikrovlnná trouba. Vařič na vajíčka do mikrovlnné trouby jednoduše naplníte trochou vody, vložíte vejce na své místo, zavřete a šup do mikrovlnky. Ohřeje i rozmrazí jídla v rekordním čase! Výhody mikrovlnné trouby Whirlpool AMW 4NB.


K dalším bonusům trouby patří 3D distribuce mikrovln či funkce JetDefrost - superrychlé rozmrazování potravin. Ideální pro pečení brambor i pizzy. Prošli jsme mikrovlnky vestavné i volně stojící s grilem i bez.

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mikrovlnku. Hodí se do každé kuchyně. Výrobce si dal velmi záležet na tom, aby celé její provedení bylo dokonalé.


Proto je spotřebič vyroben z kvalitního materiálu, díky kterému trouba nejen dobře vypadá, ale především. Můžete ji zabudovat i do horní skříňky do ú. CookControl automatické programy zaručí skvělé výsledky při vaření. Součástí trouby je příjemné a energeticky nenáročné LED osvětlení. Postranní otevírání dvířek je ideální pro vestavění do vysoké skříňky.


Dvojitě zasklená dvířka vám umožní pohodlně kontrolovat průběh vaření. Jednoduše je pak otevřete stisknutím tlačítka. Energetická třída označuje zařazení do skupiny podle energetické náročnosti provozu spotřebiče. Pro jednodušší výběr slouží energetický štítek, kterým je povinně označena každá pračka.


Roční spotřeba vody a energie se odvozuje od 2standardních pracích cyklů za rok s poloviční náplní bubnu při teplotě 60°C a 40°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky