středa 5. dubna 2017

Eta 0637 minipub

Pohodlně jej můžete využít doma, pro oslavy, dovolené a jiné příležitosti – chod přístroje umožňuje napojení na elektrickou síťovou. Celsia) provoz na COzaručuje vysokou kvalitu piva až po. Společnost ETA a značka Pilsner Urquell společně uvádějí na trh domácí výčep – elektrické výčepní zařízení ETA 06Minipub.


Výčepní zařízení ETA 06Mini pub za 80Kč. Vychutnajte si doma v pohodlí čerstvo načapované pivo. Skvelá novinka, ktorá nadchne všetkých milovníkov piva a umožní čapovať a správne chladiť pivný mok z päťlitrového.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Spotřebitelé si mohou sami nastavit požadovanou teplotu i tlak. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. The European Technical Assessment is issued by the Technical Assessment Body in its official language.


Přístroj Minipub umožňuje čepovat a správně chladit pivní mok z pětilitrového soudku s jednoduchou.

Vážený zákazník Shoppie. NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku. Vše kompletní, funkční, použito párkrát (nevhodný dárek - nevyužijeme). Vhodný na 5l soudky, sami si můžete nastavit teplotu chlazení. Láhev na COje prázdná.


Nevím jaký typ soudku mám k tomuto zařízení zakoupit. Zařízení minimálně používané. Jestli je vhodnější starší typ, který má otvor jen nahoře nebo nový, který již má integrovanou pípu. Minipu dostane manžel k vánocům a nevím jaký ten soudek koupit k tomu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače.


Dostal jsem domácí výčep s chlazením a nevím,zda do něho půjdou ty. Provoz na COzaručuje vysokou kvalitu piva až po dobu dní. Tento náhradní díl se již nedodává.


Desatero technických důvodů proč zvolit MiniPub.

Klarstein Skal je zařízení na čepování piva, díky kterému si vychutnáte své oblíbené pivo tím nejlepším možným způsobem. Je kompatibilní se všemi 5litrovými soudky. Tlakový systém COplynových kartuší se stará o to, že pivo získá správný tlak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky