středa 5. dubna 2017

Plynový sporák na bombu

Kombinovaný sporák Mora K 5AW na propan butan. V případě potřeby rádi poradíme s příslušenstvím pro připojení sporáku na propan buta. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Najvýkonnejší kempingový varič s jedným horákom. Tento varič je vybavený vysokotlakovým. Přívod vody vede tou opláštěnou hadičkou na pravé straně, tam někdy by měl být maličký ventil, fotka není zřetelná, vidím tam nějaký závit. Jestli byl tlak na nule, nejspíš by stačilo dofouknout ten balon, ventilek je nahoře za kotlem, problém bych viděl tam. Voda pokud nekape radiátor nemá kam, většinou je málo.


This feature is not available right now. Please try again later. I tak jsme se rozhodli vařit na plynu. Kupovat budeme ty největší lahve, nějakou dobu to vydrží (vyzkoušeno u tchána), bombu budeme skladovat v takovém přístřešku mimo dům, ale hned u kuchyně. Plynova sporak na bombu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Volně stojící plynový sporák v energetické třídě A disponuje plotýnkami. Ochranné skleněné desky na sporák. Skenená ochranná deska je určena k pokrytí různých typů kuchyňských varných ploch.


Je mimořádně trvanlivá a odolná proti nárazu, je tak efektivní povrchovou ochranou proti poškození varných ploch.

Mora s elektrickou rúrou vhodný na chatu, do garáže k zabíjačke a pod. Predám plynový sporák zn. Dýzi v sporáku sú na zemný plyn, na propán-bután dodám tiež. Sporák je plne funkčný. Vyčistit hořáky ani mřížku, na které je často nános mastné špíny, není jednoduché a už vůbec ne obyčejným prostředkem na nádobí, který je na takovýto stupeň znečištění krátký.


Ne nadarmo se říká, že čistit plynový sporák je zdaleka nejhorší. Nic vám nebrání pustit se do čištění houbičkou nebo. Chcete se dostat k ideálním teplotním podmínkám bez nutnosti štípat dříví nebo přikládat do kotle?


Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Pouze mírně odřený rožek na poklopu desky (nemá vůbec vliv na funkčnost). Trouba má zabudovaný ventilátor (viz. foto).


Po konzultaci s plynařem možno přepojit také na propan butan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky