pátek 14. dubna 2017

Kempingová konvice

Kempingová konvice pro náročné použití. Vhodná nejen na přípravu kávy a čaje, ale též pro zalití instantních pokrmů. Vysoce kvalitní nerez ocel, douhá životnost. Objem hliníkové konvice je litru. Víceúčelová konvice pro použití v přírodě na rychlé vaření vody.


Jako palivo lze použít suché dříví, trávu, pevný líh ap.

Po přiložení plotýnky na vrchol komínu lze použít i na rychlý ohřev potravin. Velká kempingová konvice o objemu 5L vyrobená z hliníku s eloxovaným povrchem. Anodizace (též Eloxování) vytváří na povrchu materiálu velmi pevnou a tvrdou vrstvu oxidu hliníku, která brání další oxidaci, zvyšuje pevnost materiálu a jeho odolnost vůči otěru. Kotlík hliníkový 5l bez pánve.


Se mnou zažiješ kotel zábavy. Díky použitému materiálu - titanu - nabízí minimální hmotnost a dlouhou životnost. Obsahuje poklici s uchem, manipulační madlo a hubičku pro snadné nalévání bez kapání.


Doporučujeme do kempu, základního tábora, na cesty.

Konvice na vaření vody. Hrnce, pánve, konvice Vše kolem domácnosti. Výhody hotových jídel EXPRES MENU oceňují zejména rodiny na dovolené, které si vezou jídlo s sebou a nechtějí se spoléhat pouze na vaření z polotovarů.


Skladná kempingová konvice o objemu 7L vyrobená z hliníku s eloxovaným povrchem. Tato specifická úprava vytváří na povrchu materiálu velmi pevnou a tvrdou vrstvu oxidu hliníku, která brání další oxidaci, zvyšuje pevnost materiálu a jeho odolnost vůči oděru. Nabízíme bohatou nabídku camping nádobí od značek Coleman, Gsi, Pinguin a dalších. Vše za super ceny a dodáním do hodin.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Ultralehká kempingová a expediční konvice o objemu 8ml. Kompatibilní se sadou Titan Pot Set.


Lehká kempingová konvička z tvrzeného hliníku. Kompaktní design, nízká hmotnost, dlouhá životnost. Do kempu, karavanu, základního tábora, na cesty. Pokud zásilka překročí hmotnost 30kg a rozměr 120x60x60cm bude automaticky přepravena službou ČP (20-Kč) nebo při klasickém nadrozměru a délce větší než 200cm službou PPL Sprint (40-Kč). Praktický outdoorový kávovar, který v sobě ukrývá vše co potřebujete pro přípravu vašeho oblíbeného nápoje, a to bez potřeby elektrické energie, baterií či náhradních filtrů.


Hliník skvěle vede teplo, je tedy ideálním materiálem pro takovýto typ výrobku. Další slevy vybavení do přírody na Kupi.

Prodej příslušenství pro karavany. Návody k použití, nápady, tipy pro caravan a camping. Sortiment doplňků, příslušenství a náhradních dílů.


Hrnce a konvice Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie Ne každý je příznivcem stravování v restauracích a tak i na dovolené s karavanem či obytným automobilem je potřeba si čas od času uvařit. Křesla vybíráme podle jich nosnosti, rozměrům, hmotnosti a barevnému provedení. Nádrže pro dodávky, karavany a obytné automobily určené k zástavbě a podobně.


Kvalitní skládací kempingový nábytek od renomovaných značek. Výhodou je nejenom jeho nízká váha a vysoce kvalitní zpracování, ale také jeho skladnost, která je tolik potřebná pro přepravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky