čtvrtek 20. dubna 2017

Deka se jménem

Deka s výšivkou, se jménem Originální vyšívané deky z jemného flanel fleecu vyrábíme již osm let. Na našem facebookovém profilu najdete alba s hotovými výrobky pro inspiraci i album spokojených zákazníků. Dárková deka se jménem dítěte.


Na přání vám na deku vyšiji jméno dítěte, den narození nebo místo křtu. Nenechte si ujít naši pestrou nabídku a vybírejte praktické dětské deky do kočárku.

Nabízíme dětské deky vlastní výroby, těšit se tedy můžete na široký výběr materiálů, barev a velikostí nebo Vám na deku vyšijeme obrázek z nabídky i jméno Vašeho miminka. Personalizované dětské deky se jménem jsou originál stejně jako vaše miminko. Sestavte si svou vlastní originální dětskou deku se jménem , datem a časem narození a mírami miminka. Dětská deka se jménem Vašeho miminka.


Deka je z měkké, hypoalergenní BIO bavlny. Jméno miminka vložte do poznámky před dokončením objednávky. Pokud nám do poznámky nenapíšete číslo výšivky (obrázku) deka bude vyšítá jen se jménem ! Upozorňujeme, že jak jméno napíšete, tak bude vyšité.

Pohlídejte si prosím malá, velká písmena, háčky, čárky. Barvu můžete kombinovat libovolně z výběru barev viz obrázek. Deky,sety se jménem Deky. Vyhledávání Kategorie Kontakt.


Skvělý dárek k narození miminka! Jarní šedý set do kočárku polštářek a deka se jménem na přání šedý Sleva Akční cena platí pouze na set s šedým fleece. Dětské deky) Hodnocení produktu:.


Velmi příjemná deka nejen do kočárku se jménem Lukášek. WeBrouček deka se jménem pro miminko do kočárku - medvěd na polštáři pod hvězdami (welsoft) 4Kč. Deku se jménem vašeho děťátka, datum narození, čas, váhu i míru vyšijeme dle vašeho přání. Jedná se o zakázkovou výrobu, dejte nám na to trochu času, určitě budete spokojeni. Součástí je výšivka se jménem o rozměru přibližně x cm.


Nádherná dětská dečka s možností vlastní výšivky. Na dečku je možné pod výšivku nechat vyšít vlastní text. Dečka je vhodná jako dárek.


Bud Spencer, vlastním jménem Carlo Pedersoli, dokázal svými filmy rozveselit miliony lidí. Jeho charakteristické fackovací scény, a především jejich ozvučení připomínající plácání mucholapky obrovských rozměrů, je pro mnohé nezapomenutelné, tak proč se nepotěšit potiskem této filmové legendy?

Minky deky se jménem , schlossarek. Prosím, použijte minimálně znaky! Na přání Vám můžeme také vyšít jiný obrázek medvídek se srdíčky , sovičku,ovečku,žirafku,srdíčka ,motýlky ,tlapky ,kačenku. Na konci objednávky je kolonka poznámky pro prodejce do té prosím napište barvu deky,nitě. Deka se jménem je zboží vyráběné na zakázku DODACÍ LHŮTA 5-PRAC.


Domů Zboží Pro děti Hledání zboží: deka se jménem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky