pondělí 24. dubna 2017

Brusná sada lansky

Brusná sada lansky

Každý nůž se občas otupí a pokud ho chcete rychle a kvalitně nabrousit a neděláte to dvakrát do týdne asi oceníte tento přípravek na broušení Lansky. Je to jednoduchý pomocník. Nejprodávanější je Lansky Deluxe s pěti brousky a Lansky Standard s třemi brousky. S těmito kameny se nabízejí i sady.


Brusná sada lansky

Brusná sada Lansky Deluxe, pro pohodlné a snadné broušení nožů. Sada zajišťuje dodržování zvoleného úhlu broušení, proto s ní dokáží nabrousit nože i začátečníci. Variabilní sada Spyderco umožňuje nabrousit téměř vše, na co si vzpomenete. Od delších čepelí přes běžné až třeba po nůžky.


Na závěr bych rád podtrhl, že brusná sada není alternativa ke klasickému brousku, ale spíš jeho doplňkem pro finální úpravu fasety ostří. Brúsna sada Lansky Deluxe, pre pohodlné a jednoduché brúsenie nožov. Sada zabezpečuje dodržiavanie zvoleného uhlu brúsenia, preto s ňou dokážu nabrúsiť nože aj začiatočníci. Brúsenie je možné pod rôznymi uhlami (17⁰, 20⁰ , 25⁰ a 30⁰).


Brusná sada lansky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Výrobce nabízí sedm druhů sa které se liší materiálem kamenů a jejich počtem.


Hrubší brousky slouží k nabroušení velmi ztupených, poničených ostří. Jakmile uživatel uvede ostří do slušného stavu, postupným použitím. Rozšířená brusná sada Lansky Deluxe Diamon pro pohodlné a snadné broušení nožů. Broušení je možné pod různými úhly (17⁰, 20⁰, 25⁰ a 30⁰). Tato jedinečná brusná sada představuje revoluci v domácím broušení nožů.


Bezpečná, jednoduchá a pohodlná obsluha. Díky kontrolovanému úhlu broušení dosáhnete profesionální čepele, ostré jako břitva pokaždé když přijde brusná sada Lansky ke slovu. Rozšírená brúsna sada Lansky Deluxe Diamon pre pohodlné a jednoduché brúsenie nožov.


Základní brusná sada Standard Lansky s kontrolovaným systémem přednastavených úhlů obsahuje brusné kameny a je ideální pro domácí broušení nožů. Součástí sady jsou vodící tyčky, svorka na nůž i brusný olej, vše v praktickém kufříku. Výborná sada pro lidi co mají problém dodržet správný úhel při broušení nožů. Hodnocení produktu: 1. Tento systém Vám pomôže udržiavať Vaše nože vždy dokonale ostré a bezchybne nabrúsené. Návod na brúsenie: čepeľ noža vložte do zveráku a pomocou skrutiek.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie lansky brusna sada. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Brúsny systém uložený v plastovom kufríku obsahuje zverák pre upnutie brúseného noža, brúsny olej, p. Obsahuje zverák, brúsny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky