čtvrtek 27. dubna 2017

Jak má být dlouhý snowboard

Cílem nákupu by tedy měl být snowboard , který nejlépe odpovídá vašemu stylu ježdění a také vaší tělesné konstituci. Jednou ze základních otázek, kterou si každý jistě při výběru prkna klade je jak dlouhý snowboard vybrat. Při rychlé jízdě drží lépe na hraně a celkově na zmrzlém povrchu. To, jak tuhý snowboard zvolit, záleží tedy na zkušenosti jezdce, stylu jízdy a hmotnosti – lehčí jezdci by měli volit raději měkčí snowboard.


Nevíte, jakou tuhost má vámi vybraný snowboard ? Poradíme vám, jak na to.

Než začneme řešit, jak dlouhý má být snowboard , pojďme si říct něco o typech snowboardů. Na každý styl jízdy se hodí jiný druh prkna a záleží i na pokročilosti jezdce. Platí také, že snowboard vybíráme podle toho, kde budeme jezdit.


Snowboardy pro děti jsou vesměs všechny konstrukčně podobné. Dámské snowboardy bývají konstruovány s ohledem na ženskou postavu, těžiště a styl jízdy. Jedním ze základní parametrů snowboardu je jeho délka. Správně zvolená délka prkna vám totiž pomůže vyhnout se nejrůznějším problémům, jako je třeba nechtěný přechod z jízdy po hraně do smyku, potápění se do prašanu (když jste moc těžcí), nebo naopak problémy dostat prkno do oblouku (když jste moc lehcí).


This video is unavailable. Výška snowboardu by měla být po bradu jezdce!

Stručně řečeno: k bradě. Jak má být dlouhý atlath? Dalším kritériem je váha. Každé prkno je určeno pro konkrétní váhovou kategorii - např.


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Je a nejedná se jenom jeansy ! Návrháři a výrobci vůbec nepřemýšlejí ! Doplňuji:Oni zapoměli že opasek má v první řadě funkční účel a až potom dekorativní ! A sice – jak dlouhý má být třeba snowboard Burton Chopper? Pokročilý jezdec si může volit klidně i delší snowboardy. Příliš dlouhý nebo krátký snowboard by vám činil při jízdě nemalé problémy při ovládání prkna. Pomůckou pro nás může být dataprojektor nebo prezentace v Power Pointu, kam si zapíšeme pouze důležité body, osnovu svého projevu.


K té potom hovoříme vlastními slovy. Jestliže od vyučujícího nemáte jiné pokyny, nedoporučuje se celý referát číst. Z projevu by měla být patrná příprava a orientace v textu. Tahle poučka je dobrá na přibližnou orientaci, ale při pořádnym výběru to už není jen o výšce.


Ta je totiž důležitá v kombinaci s váhou. Proto na začátek doporučujeme kouknout do tabulky a najít si tak přibližnou délku svýho snowboardu.

Dnes se dozvíte v pár bodech, jak si vybrat správný snowboard vhodný pro vás tip jízdy a vás. Prvním a nejspíše tím nejdůležitějším parametrem, na který je třeba hledět při výběru, je jeho délka. Obecně platí, že by délka snowboardu měla být k vaší bradě. Naopak nevhodně dlouhý snowboard se ti bude hůře pokládat na hrany, otáčet a při jízdě se nadřeš jako mezek. Probudil jsem se po půl hodině, abych po zahýbání nosem zjistil, že všechno není, jak má být.


Nebylo: takové puchýře jsem na sluníčkem spálené kůži ještě neměl. Kámošovo prokletí dostalo i mě. Večer požaduji, aby se zbytek mého snažení odehrával na sjezdovce, v jejíž blízkosti nejsou hospody. Případně jaké další parametry pro úplnou začátečnici na prkně? Prkno to je uplně jinej styl půjde to ještě se naučit, když do teďka zatim jen docela obstojně lyžovala?


Petr Hatlapatka: Vybral bych délku po bradu. Volte dřevěné jádro, sintrovanou. Nikdy sem moc nepochopila proč, asi něco kvůli fyzice :D leta nelyžuju, tak v tom zas takový přehled nemám.


Jinak doporučuju přečíst ty odkazy co sem poslala tam z toho to asi pochopíš nejlíp jak vybrat lyže. Pokud musíte napsat abstrakt k akademické nebo výzkumné práci, nepanikařte – jde jen o shrnutí práce, které lze použít jako stručný přehled. Abstrakt pomůže čtenářům zorientovat se v práci a určit, zda je tato práce pro. Můžu zákazníka oslovit jménem? Spousta lidí v tom má jasno.


Odpovědi na většinu z nich najdete níže formou tipů. Jsou přeci firma, tak to budou posílat za firmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky