úterý 4. dubna 2017

Litinová konvička na čaj

Litinová konvička na čaj

Litinová konvička na čaj Graffiti 350ml - Ibili. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole.


Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Moderní litinová konvice má uvnitř glazuru a často také praktické sítko.


Použijte si také praktickou podložku a ohříváček na čajovou svíčku, tím udržíte čaj v konvičce déle teplý. Tradiční litinová konvička na čaj je vhodná pro přípravu klasických čajů, ale i různých odvarů a čajů z bylin. Rozličné konvičky pro přípravu a louhování na čaje.


Zobrazeno až z 21. V této kategorii najdete celou řadu konvic na přípravu čaje. Podle typu materiálu můžete konvice na čaj používat na indukci, elektrickém sporáku i plynovém vařiči.


Některé typy konvic jsou vhodné i na mytí v myčce na nádobí. V nabídce máme klasické skleněné konvice i litinové konvice s originálním designem. KONVIČKA YAKAN - ŠEDO - ČERNÁ, OBJEM 1. Stylová konvička na čaj , která váží celých 8kg - takže žádná lehká váha.


Tělo šedé, víčko černé. Pod víčkem se nachází šikov. Jednou z nejlepších variant pro domácí přípravu čaje je kvalitní litinová čajová konvička. Ta se pyšní hned několika plusy.


Asi nejvíce oceníte to, že se litina velmi rychle zahřeje, ale pak následně dlouho drží teplotu. Voda na čaj tak zůstane dlouho teplá. Litina je zároveň bezpečným materiálem, který neobsahuje žádné škodlivé příměsi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skleněné konvice na čaj. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem. Litina disponuje hned několika skvělými vlastnostmi, například skvěle drží teplo.


Krásný elegantní design připomínající umění starověké Asie. Součástí konvičky je i víčko a cedník. Podložka není součástí balení. Objem l konvičky od značky Toro stačí na naplnění klasických hrní.


Hodnocení produktu:. Tato konvička na čaj s nerezovým sítkem vyrobená z kvalitní litiny se může použít na každém typu ohřevu – plynu, elektřině, sklokeramice i indukci. Je vyrobena z litiny, objem litru. Ke konvici se skvěle hodí litinové misky Harbin (1ml).


Vyrobena je z perfektní litiny, která udrží čaj v teple. LITINOVÁ KONVICE NA ČAJ - 9ml. Vysoce kvalitní čajová litinová konvice v černém provedením, vnitřní část konvice je glazována smaltem.


Detail produktu Do obchodu. Kč Bredemeijer Konvička na čaj s porcelánovým víkem Yantai 2l hněd á Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky