čtvrtek 25. dubna 2019

Vysokotlaka mycka

Vybírejte si Vysokotlaké čističe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vysokotlaková myčka je velkým pomocníkem při úklidových pracích okolo domu, ať už jde o mytí auta, či jízdního kola po zajímavých výletech, čištění fasády, terasy, střechy, aj. Oblíbená domácí elektrická tlaková myčka s příslušenstvím za skvělou cenu pro příležitostné čištění například: automobilů, motocyklů, jízdních kol, přívěsů, dlažeb, fasá venkovních oken a dveří, střechy, bazénu, skleníku, nebo zahradního nábytku. S tryskou 5vje přepínání mezi funkcemi snadné – můžete si zvolit mezi.


Tlakovou myčku využijete na očištění chodníku, terasy i bazénu, na umytí auta a spláchnutí listí ze střechy.

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Tlakové myčky neboli vysokotlaké čističe či wapky vám ušetří až vody, kterou byste vypotřebovali pomoci hadice. Poříďte si wapku od Mountfieldu a blato či písek zmizí během chvilky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vysokotlaká myčka Fieldmann by měla tvořit nedílnou součást výbavy každého domu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Rozprašná pistole s turbo tryskou pro čištění i velmi zatvrdlých nečistot.


Technické údaje a zobrazení jsou nezávazné, technické změny vyhrazeny, výrobce není odpovědný za tiskové chyby. Akční leták, obrázky z letáku, kopie letáku a zveřejnění letáku na webových stránkách je možné použít pouze se svolením Makita spol, s r. Výbava: třímetrová tlaková hadice s pistolí, variotryska, nádržka na čistící prostředek s pěnovou tryskou, třímetrový přívodní kabel. HECHT 3- vysokotlaká myčka. Vhodná k mytí automobilů, motocyklů, fasá teras, chodníků. Tento produkt pochází z předváděcích akcí, veletrhů či výstav.


Zboží může být i lehce použito, k předváděcím účelům. Tlaková myčka MAKITA HW1je vysokotlaká myčka s rozsáhlým příslušenstvím. Twin Flow Annovi Reverberi, unikátní systém dvou paralelních čerpadel pro razantní mytí velkých ploch, max.


Jak funguje vysokotlaký čistič? Kde je usazen motor, kam teče voda, která je vedena zahradní hadicí do tlakové myčky a jak se vytváří vysoký tlak? Možná to bylo tím, že mi ji přivezli rozloženou, taková hrubě odlitá čína udělej si doma ale tím si samozřejmě nejsem jistý, že kdybych si ji koupil za víc peněz jinde, byla by složená.


Tlakové myčky Husqvarna nabízejí vysoký výkon, přesnost a ovládání při čištění zahrady, automobilu nebo dvorku.

Vyberte si tlakovou myčku Husqvarna vhodnou pro vás. Výkonná domácí elektrická tlaková myčka s příslušenstvím za skvělou cenu pro pravidelné čištění například: automobilů, motocyklů, jízdních kol, přívěsů, dlažeb, fasá venkovních oken a dveří, střechy, bazénu, skleníku, nebo zahradního nábytku. Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí. Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Detailní popis produktu.


MAKITA a DOLMAR Výrobky MAKITA a DOLMAR známe a můžeme Vám v mnohém poradit. Denně na prodejně a servise řešíme nastavení a zprovoznění strojů nebo opravy již prodaných zařízení. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte.


S našimi vysokotlakými čističi můžete snadno a důkladně umýt pracoviště, stroje a vozové parky. Jsou to vynikající pomocníci na statcích. Přímo k pronajmutí u společnosti Boels.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky